X-Faktor: ByeAlexet visszahozta az életbe az USNK és a Stolen Beat

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
X-Faktor: ByeAlexet visszahozta az életbe az USNK és a Stolen Beat

ByeAlex a döntő előtt Facebook-posztban osztotta meg gondolatait a műsorról, és dicsérte körbe két döntőbe jutott versenyzőjét, az USNK-t és a Stolen Beatet, akik bebizonyították neki, hogy volt értelme elvállalni az X-Faktor mentorszerepét. Mint elmondja a posztban, az elején nagyon szkeptikus volt, és hosszas hezitálás után mondott csak igent, mert nem érezte magát elégnek, másrészt picit le is nézte az efféle műsorokat, és félt, hogy mit szól az a szakmai kör, amibe tartozni szeretne és amibe tartozik. Végül ezért mondott igent:

Sokat gondolkodtam, és arra jutottam, hogy én aki egyébként azt gondolom, hogy a tehetségkutató műsorok nem igazán jók, csak akkor tudok változtatni a tézisemen, ha magam is részese vagyok ennek a változtatásnak.

Elárulta, hogy egy konkrét cél vezérelte, ami az USNK-val és a Stolen Beattel úgy tűnik, hogy összejött.

Volt egy naív ábrándom arról, hogy talán egyszer kikerül az X-faktorból olyan produkció, ami tetszik anyuk?mnak, nekem, egy 42 éves buszsöfőrnek, egy menő klub szervezőjének valahol az országban, egy nagy fesztivál programigazgatójának; és még Youtubeon is tarolhat! Ezzel a céllal ültem le az X-faktorban.

Elmondta, hogy lassan jobban szeret két versenyző csapata dalain dolgozni, mint a sajátjain, és visszahozták az életbe, és miattuk azt érzi, megérte anno elkezdenie dalokat írnia Miskolcon a lakótelepen.

Látom bennük a jövőt. Szeretném, hogy sikeres előadók legyenek. Tudom, és ismerem a hiányosságaikat is, de azt is tudom, hogy ennyi melót ritkán tesz bele versenyző ebbe az egészbe, mint ők. Ennyi szeretetet és naív jóindulatot nem sokat látok meg az emberekben, mint ami ebben a négy kölyökben van.

Mint megtudtuk korábban, nem éppen volt rózsás a viszony Gáspár Laci két versenyzője, Arany Timi és Tamáska Gabi között.

X-Faktor: Nem volt valami rózsás a viszony Arany Timi és Tamáska Gabi között Kiderült, hogy már évek óta ismerik egymást.

ByeAlex elmondása alapján a két csapata közt teljesen más a helyzet, nincs ekkora rivalizálás, sőt.

Ők négyen más személyiségek, de út közben bajtársak lettek, nem egymás irigyei vagy vetélytársai. Drukkolnak egymásnak. És ezt is jó látni.

Kiemelt kép:

folytatás

Legkedveltebb hírek
Dübörög a kampány, Sára Botond is jól tudja
2019-09-23 18:38:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Németország aligha pótolja majd azt a hiányt, amely a britek Európai Unióból való távozása után keletkezik az EU kasszájában, de így is többet fizet ? derült ki a Spiegel jelentéséből
2019-09-23 18:37:30 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A bíró pedig kiállt asszisztense mellett. (Sport)
2019-09-23 18:32:39 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Megállapodott Németország, Olaszország, Franciaország és Málta a Földközi-tengeren felvett migránsok elosztási vészmechanizmusáról ? jelentette be hétfőn Michael Farrugia máltai belügyminiszter
2019-09-23 18:07:37 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az érintett politikus, Csomortányi István szerint "ízléstelen facebookos manipulációról" van szó
2019-09-23 17:47:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A 34-es szabály értelmében mindennek, ami létezik, egészen biztosan megtalálható pornó verziója is, és természetesen ez a szabály alól az 51-es körzet megrohanása sem kivétel
2019-09-23 17:46:51 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez