Orbános matricákkal ragasztották le a brüsszeli állandó képviseletet

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Orbános matricákkal ragasztották le a brüsszeli állandó képviseletet

?STOP ORBÁN? feliratú matricákat helyezett el a Radikális Európai Demokraták (RED) mozgalmának alapítója a brüsszeli magyar állandó képviselet ajtajára december 16-án.

Mester Barnabás az uniós intézményekhez rendelt magyar nagykövetség épülete előtt arra hívta fel a kivándorolt, külföldön dolgozó, illetve tanuló fiatalokat, hogy a saját eszközeikkel élve minél több helyen és módon tiltakozzanak a rabszolgatörvényt áterőltető és különbíróságokat felállító Orbán-kormány ellen. Hozzátette:

Magyarország nem egyenlő Orbán Viktorral és a nemzeti együttműködés rendszerével; ezt mind többek számára egyértelművé kell tenni az Európai Unióban is.

Mester Barnabás szerint nem Brüsszelt kell megállítani, hanem a külpolitikai és európai uniós fronton is ámokfutást végző Fidesz-kormányt. A RED alapítója a belgiumi épület előtt bejelentette azt is, hogy 2019. január 8-án, 15:00 órakor tüntetést tartanak az Európai Parlament előtti téren, ahol a helyi magyarok részvételével közösen is fel kívánják mutatni a piros lapot Orbán Viktornak és rabszolgatartó rendszerének. Ehhez a demonstrációhoz hívják a brüsszeli magyar szervezeteket és civileket is.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A kínai Huawei tavaly októberben dobta piacra a Mate 20 Pro okostelefont, amiről mi is úgy nyilatkoztunk, hogy a legjobb androidos mobil, amihez 2018-ban szerencsénk volt
2019-02-16 05:52:29 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez