Stop MTVA: eddig 9500-an írták alá a közmédia átalakítását követelő petíciót

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Stop MTVA: eddig 9500-an írták alá a közmédia átalakítását követelő petíciót

Újra pörög az aHang petíciója, amely a választások után a közmédia átalakításáért indult ? számolt be a szervezet hétfői közleményében.

A Mérték Médiaelemző Műhely által fogalmazott és a Magyar Újságírók Országos Szövetsége (MÚOSZ) által is támogatott szöveg 7 pontban sorolja fel, hogy milyen átalakítások lennének szükségesek ahhoz, hogy az MTVA valóban ellássa közmédia funkcióját.

Hozzáteszik: az aláírók most pár kattintással levelet is küldhetnek az aHang felületén Papp Dániel megbízott vezérigazgatónak, amelyben követelik az ellenzéki képviselők jogainak tiszteletben tartását, figyelmeztetnek az MTVA tájékoztatási kötelezettségéről a tüntetésekkel és követelésekkel kapcsolatban.

A hírhamisító Papp Dániel lett az MTVA új vezetője Papp Dániel váltja Vaszily Miklóst

Mint írják:

Az elmúlt napokban újra kiderült, hogy az MTVA nem látja el közfeladatát: mind a tiltakozáshullámot kiváltó parlamenti eseményekkel, mind magukkal a tüntetésekkel kapcsolatban is folyamatosan álhíreket terjeszt, és még az épületében zajló eseményeket is elhallgatja a magyar emberek és a nemzetközi közvélemény elől. Az évi 80 milliárd forintból fenntartott közmédia épületéből ellenzéki képviselők élő videoközvetítéséből tudunk csak információkat, miközben tele a ház újságírókkal és operatőrökkel.

Kiemelt kép: Marjai János/24.hu

folytatás

Legkedveltebb hírek
Noha úgy tűnt, hogy a rotterdami 500-as tenisztorna negyeddöntőjében meg tudja szorongatni az első helyen kiemelt, a világranglistán a hatodik helyen álló Nisikori Kejt a legjobb magyar teniszező, Fucsovics Márton, végül két szettben az esélyesebb japán jutott tovább
2019-02-15 23:08:17 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Nézd meg a Legyen Ön is milliomos! legújabb adásának sorkérdését és tedd próbára a tudásod! A helyes
2019-02-15 23:00:41 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Egy igazi szerelmi történetet osztott meg a Legyen Ön is milliomos! játékosa, Cserny Ádám Domonkos Gundel Takács Gáborral
2019-02-15 23:00:28 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez