Nyilvánosságra hozták a 13 éves diákjával szexelő tanárnő csábító üzeneteit

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Nyilvánosságra hozták a 13 éves diákjával szexelő tanárnő csábító üzeneteit

Egyik 13 éves diákjával folytatott szexuális viszonyt a 27 éves Brittany Zamora. Mint korábban írtuk, a hatodikosokat oktató arizonai tanárnőt az elcsábított fiú szülei jelentették fel, miután megtalálták a srác telefonján a tanárnőjével váltott üzeneteket. A tavasz óta zajló bírósági tárgyaláson most nyilvánosságra hozták a nő üzeneteit, hogy világossá váljon, hogyan hálózta be a gyereket ? írja a Daily Mail.

Zamora legalább négyszer lépett szexuális kapcsolatba a diákjával február 1. és március 8. között, egy alkalommal egy autóban. A viszonyuk egy osztálytermi közös beszélgetéssel indult, amikor a tanárnő elkezdett flörtölni a fiúval, majd fehérneműs és meztelen képeket küldött neki magáról. Amikor a botrány kirobbant, Zamora férje próbálta meggyőzni a fiú szüleit, hogy ne tegyenek feljelentést,ám ők hajthatatlanok voltak.

Britanny Zamora (fotó: Facebook)

A szülők a fiuk iskolája ellen is pert indítottak, melyben két és félmillió dolláros kártérítést követelnek. Úgy vélik, mivel már február elején több diák tett panaszt az igazgatónál, hogy a tanárnő látványosan kivételezik az egyik osztálytársukkal, az igazgatónak közbe kellett volna lépnie, mielőtt elfajultak a dolgok.

Két és fél millió dollárra perelik a szülők az iskolát, ahol szexuális viszonyba kezdett egy tanárnő a 13 éves fiukkal A szülők szerint, az igazgató megakadályozhatta volna a legrosszabbat.

A legfrissebb bírósági iratok szerint Zamora óvatosan látott neki a fiú elcsábításának. Először minden diákot megkért, hogy ha van kedvük, írjanak neki privát üzeneteket, mert unatkozik. így több diák is csetelgetett a tanárnővel, ő pedig kedve szerint választhatott, hogy melyikükkel próbálja meg elmélyítani a csevegést. Amikor srác felszólalt a bíróságon azt mondta, már nem is érti, hogyan jutottak el az ártatlan beszélgetéstől a szexig.

Az üzenetváltás szokványosan indult. Zamora olyanokat írt a fiúnak, hogy mennyire cuki és sajnálja, hogy a srác nem tudott tanítás után kicsit bent maradni az iskolában. A fiú készségesen azt válaszolta, hogy igen, biztosan jó lenne kicsit együtt lógni. Az üzenetek aztán lassan egyre intimebbé váltak. A tanárnő egyre többet mutató képeket küldött magáról a fiúnak, a szövegeiben pedig egyre nyíltabb szexuális utalásokat tett.

Zamora egyszer orálisan kielégítette a fiút az osztályteremben, majd egyszer az autójában. Máskor a nő az éjszaka közepén a fiú nagyszüleinek házához hajtott, és rávette a diákot, hogy szökjön ki hozzá. Olyanokat írt neki, hogy:

Minden nap akarlak, időkorlátok nélkül. Ha megtehetném, azonnal otthagynám a munkámat, hogy egész nap veled dughassak.

A fiú szülei észrevették, hogy a gyerekük egyre furcsábban viselkedik. A srác hirtelen annyira kifordult magából, hogy azt nem lehetett annyival elintézni, hogy biztosan csak kamaszodik. Átnézték a s fiú telefonját és valósággal sokkolta őket, amikor megtalálták a tanárnővel folytatott üzenetváltást.

Amikor kipattant a botrány, egy másik, szintén 13 éves diák is jelentkezett, aki azt mondta, hogy látta a diák-tanár párost aktus közben, az iskolában és ő is kapott meztelen képeket Zamorától. A nő ártatlannak vallotta magát.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Emily Blunt és férje, John Krasinski is részt vett a Writers Guild’s Awards-on, ami a forgatókönyvírók szakszerveztének díjátadója, utóbbit jelölték ugyanis legjobb eredeti forgatókönyvkategóriában a Hang nélkülért, aminek társfőszereplője fe
2019-02-18 21:59:30 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Khloe Kardashian hatalmas körmeiről posztolt fotót az Instagramon, a kommentelőit pedig nem hagyta nyugodtan az égető kérdés, hogy hogyan cserél pelenkát akkora körmökkel?   A bejegyzés megtekintése az Instagramon   Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés, Febr 16
2019-02-18 21:39:34 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
De vajon ki lehet az?
2019-02-18 21:32:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az Exatlon Hungary legújabb adásában a Villáért folyt a harc
2019-02-18 21:28:48 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az Exatlon Hungary 36. adásában két-két új versenyzővel bővült a Kihívók és a Bajnokok csa
2019-02-18 21:28:41 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tények Röviden ...
2019-02-18 21:26:03 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez