Hadházy üzent a szennymédiának, a színjátékot Orbán rendezi

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Hadházy Ákos reagált az elmúlt napok tüntetéseire, illetve annak fideszes tálalására. A független parlamenti képviselő Facebook-oldalán pontokba szedte, mit kell tennie az ellenzéknek. Elismerte, az állami hírtévében egyelőre nem értek célt, de nem adják fel.

Beolvasták a tüntetők 5 pontját? Nem. 
Abbahagyták a hazudozást? Nem. 

 De be fogják olvasni és abba fogják hagyni, ha mindannyian azt csináljuk, amit kell. Ha valóban kitartóak, elszántak és határozottak leszünk. Mindannyian.

Mint írta, a tiltakozásokkal nem szabad leállni. Egyáltalán nem használtak még ki minden lehetőséget.

Mindenkinek, diákoknak, dolgozóknak, nyugdíjasoknak lesz még feladata bőven, csak velük együtt érhetünk el mindent. Nekünk, ellenzéki politikusoknak legfontosabb azonban megértenünk a következőket:

Az együttműködés alapvetően SZÜKSÉGES, de NEM ELÉGSÉGES feltétel.
A Parlamentet nem elfoglalni kell, hanem választásokon kell oda bejutni.
Az Európai Parlamentet sem elfoglalni kell, hanem választásokon kell oda bejutni.
A Polgármesteri Hivatalokat nem elfoglalni kell, hanem választásokon kell oda bejutni.

Az a színjáték, amit Orbán rendez

Szerinte az a színjáték, hogy nincs közmédia, csak propagandatévé,  a Fidesz propagandájára százmilliárdokat költenek. A Választási Bizottság tagjainak többsége Fidesz-katona, határozataikat jogerősen ezentúl a Kormánybíróság (közigazgatási különbíróság) bírálja el, Európai Ügyészség híján biztosított, hogy a Fidesz tagjai korlátlanul lophassák az EU-támogatásokat, finanszírozzák kampányukat is.

Ha ezek a körülmények megmaradnak, nem választásról, hanem színjátékról beszélünk. Világossá kell tennünk, hogy színjátékban nem akarunk szerepelni!         

Szerinte a civil társadalom tudni fogja, mit kell tenni azért, hogy a kormány ?érezze a törődést?. Nekik, politikusoknak pedig világosan és határozottan a kormány tudtára kell adniuk, amit tesznek, nem színjáték.

Nem volt az, ami a parlamentben történt és nem volt az, amit az MTVA-ban tettünk. És üzenem a szennymédiának: én sem szimuláltam!  :)

?Orbán mondjon le!? - Magyarország a világsajtóban Az MTVA-nál tartott demonstráció bekerült az amerikai, a német és az osztrák lapokba is.

Kiemelt kép: Farkas Norbert / 24.hu

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az újratervezők csapata Horváthék talpraállását segítették azzal, hogy felújították a család elektromos tűzben megrongálódott házát
2019-12-07 20:02:42 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Amíg az Újratervezők csapata pécsbagotai házukon dolgoznak, addig a Balogh család ideiglenesen a fővárosba költözött
2019-12-07 20:01:57 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Jamie a fejébe veszi, hogy megreformálja az emberek hozzáállását a főzéshez, az egészséges életmódhoz való viszonyulásukat
2019-12-07 20:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nem volt ötös a lottón, de azért sokan jól jártak, Jokerrel például 119 milliót nyert valaki
2019-12-07 19:37:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
LETARTÓZTATTÁK - Letartóztatták a fiút aki megkéselte tanárát Győrben, a kés, amivel szúrt, családi örökség, a saját apjától kapta, a fiú megbánta a támadást ZAKLATTA - Meztelenre vetkőztette és molesztálta unokáit egy idős asszony, ezt a lánya
2019-12-07 19:14:16 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
 Lajhárbébi születettt a Budapesti Állatkertben
2019-12-07 19:13:27 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez