Hadházy üzent a szennymédiának, a színjátékot Orbán rendezi

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Hadházy Ákos reagált az elmúlt napok tüntetéseire, illetve annak fideszes tálalására. A független parlamenti képviselő Facebook-oldalán pontokba szedte, mit kell tennie az ellenzéknek. Elismerte, az állami hírtévében egyelőre nem értek célt, de nem adják fel.

Beolvasták a tüntetők 5 pontját? Nem. 
Abbahagyták a hazudozást? Nem. 

 De be fogják olvasni és abba fogják hagyni, ha mindannyian azt csináljuk, amit kell. Ha valóban kitartóak, elszántak és határozottak leszünk. Mindannyian.

Mint írta, a tiltakozásokkal nem szabad leállni. Egyáltalán nem használtak még ki minden lehetőséget.

Mindenkinek, diákoknak, dolgozóknak, nyugdíjasoknak lesz még feladata bőven, csak velük együtt érhetünk el mindent. Nekünk, ellenzéki politikusoknak legfontosabb azonban megértenünk a következőket:

Az együttműködés alapvetően SZÜKSÉGES, de NEM ELÉGSÉGES feltétel.
A Parlamentet nem elfoglalni kell, hanem választásokon kell oda bejutni.
Az Európai Parlamentet sem elfoglalni kell, hanem választásokon kell oda bejutni.
A Polgármesteri Hivatalokat nem elfoglalni kell, hanem választásokon kell oda bejutni.

Az a színjáték, amit Orbán rendez

Szerinte az a színjáték, hogy nincs közmédia, csak propagandatévé,  a Fidesz propagandájára százmilliárdokat költenek. A Választási Bizottság tagjainak többsége Fidesz-katona, határozataikat jogerősen ezentúl a Kormánybíróság (közigazgatási különbíróság) bírálja el, Európai Ügyészség híján biztosított, hogy a Fidesz tagjai korlátlanul lophassák az EU-támogatásokat, finanszírozzák kampányukat is.

Ha ezek a körülmények megmaradnak, nem választásról, hanem színjátékról beszélünk. Világossá kell tennünk, hogy színjátékban nem akarunk szerepelni!         

Szerinte a civil társadalom tudni fogja, mit kell tenni azért, hogy a kormány ?érezze a törődést?. Nekik, politikusoknak pedig világosan és határozottan a kormány tudtára kell adniuk, amit tesznek, nem színjáték.

Nem volt az, ami a parlamentben történt és nem volt az, amit az MTVA-ban tettünk. És üzenem a szennymédiának: én sem szimuláltam!  :)

?Orbán mondjon le!? - Magyarország a világsajtóban Az MTVA-nál tartott demonstráció bekerült az amerikai, a német és az osztrák lapokba is.

Kiemelt kép: Farkas Norbert / 24.hu

folytatás

Legkedveltebb hírek
Horváth Éva bár már anyuka, ez mit sem látszik az alakján, tökéletes formában van
2019-03-19 06:57:53 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A kabinet felszámolná a nagy szociális intézményeket, ám szakmai szervezetek szerint az erről szóló koncepció továbbra is ellentétes a fogyatékkal élő emberek érdekeivel
2019-03-19 06:45:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Törvénysértő az a bírói tanács, amely a bírókinevezés alapvető garanciális szabályainak megsértésével jön létre ? mondta ki az Emberi Jogok Európai Bírósága egy izlandi ügyben
2019-03-19 06:30:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Huawei pontosan egy hét múlva mutatja be Párizsban a vadonatúj P30 mobilokat, amikről jelen állás szerint minden lényeges információ kiszivárgott a netre, a külsőtől kezdve a pontos hardverspecifikációkig
2019-03-19 06:26:42 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Kedden a nap nagy részében erősen felhős lesz az ég, de időnként elvékonyodik, majd késő délutántól északnyugat, nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet ? írja a Kiderül
2019-03-19 06:19:11 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Börtöncellájából az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI) szállították a Teréz körúti robbantót, miután idegösszeomlást kapott ? tudta meg a Blikk
2019-03-19 06:04:48 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez