Hétvégi programajánló

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hétvégi programajánló
Mozi

Víz alatt lebegő atlantisziak, türkizzöld neonfények és a karizmatikus főszereplő teszik szórakoztatóvá az Aquamant. Bár a DC képregényuniverzum filmes adaptáció eddig a Wonder Womentől eltekintve katasztrofálisra sikerült, most lehetőségük van javítani a helyzeten. Tény, hogy az Aquaman legnagyobb erénye maga a főszereplő, Jason Momoa, aki humorával és puszta kisugárzásával megmenti a legócskább viccet, sűrűbbé teszi a leglaposabb pillanatot is.

Aquaman: félisten, biotitán, szörfoktató Az új szuperhősfilm talán könnyű drogok hatása alatt élvezhető igazán. Kritika.

Aquaman, 2018, 143 perc, 5/10

Színház

Hideg van és köd, ilyenkor nincs jobb dolog, mint megnézni a Padlás című félig mese, félig musical előadást a Vígszínházban. Hiszen tudjuk, ezen a Padláson ?Ég és Föld között” minden megtörténhet, akárcsak a mesékben.

A padlás 30!

30 éves A padlás!

Közzétette: Vígszínház ? 2018. január 29., hétfő

Jegyek és információk a Vígszínház honlapján.

Vidéki program

Ha már unja az adventi vásárokat, akkor menjen patak túrázni Hévízre. A Hévíz-patak az egyetlen evezhető, meleg vizű patak. Decemberben péntektől vasárnapig minden nap 09:00-tól van lehetőség a túrán részt venni. A patak besorolása könnyű, teljesen kezdők és gyerekek is jelentkezhetnek. A víz hőfoka indulásnál téli időszakban a beszállónál 25 fokos, majd folyamatosan hűl. A vízmélység 30 cm és 1 méter közötti. A túra díja: 6 000 ft/fő.

Nézzétek csak, mi vár rátok!

Megkezdődött!A téli Hévíz-patak túrákra a mai naptól lehet regisztrálni.A Balaton-felvidéki Nemzeti Park a természet védelme érdekében korlátozta az egy napra eső túrázók számát. így aki hamarabb dönt, annak nagyobb esélye van a kiválasztott napon vízitúráznia. A regisztrációt elintézzük, nektek csak el kell jönni evezni! Mi most itt örömködünk nagyon és ezt a videót nektek küldjük. :)

Közzétette: vízitúra ? 2018. november 27., kedd

Bővebb információ az alábbi linken.

Ezt pedig írd be a naptáradba

A Memoryland 2017-ben rendezte meg először a nem mindennapi óévbúcsúztatót, de máris Kelet-Közép- Európa legnagyobb szilveszteri fesztiválja lett. A szilveszteri partin olyan világhírű DJ-ék keverik majd a a korongot, mint Gary Beck, Jody Wisternoff, Luke Slater, de a keverőpult mögé áll majd Miss Monique is. De a rajongók élvezhetik még Pfirter, John Graham aka QUIVVER, Inigo Kennedy mixét is, ráadásként pedig jelen lesz két magyar sztár is, Dj Budai és a techno magyar nagyköveteként jegyzett Isu is. Európa legnagyobb évbúcsúztató bulija a Memoryland 2018 helyszíne ismét a Millenáris parkban lesz.

További információk a Facebookon.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az FBI hétfőn letartóztatott egy amerikai katonát, aki a gyanú szerint azt tervezte, hogy egy robbanószerrel teli kocsival felrobbantja egy országos tévé központját
2019-09-23 19:52:54 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A HVG próbálta megtudni Németh Szilárdtól, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkárától Edelényben, hogy miért támogatja a zsidózás és cigányozás miatt a Fideszből kizárt Molnár Oszkárt
2019-09-23 19:44:51 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az Eiffel-csarnok tetőszerkezetének állapota kritikus, a teljes héjazatot ki kell cserélni
2019-09-23 19:41:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Nekivágtam annak, amitől a legjobban féltem – Noémi futása Soha életemben nem futottam
2019-09-23 19:30:19 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, Pumped Gabot meghívták Lengyelországba, hogy szerepeljen a helyi MTV lengyel Jersey Shore spinoffjában, a Warsz
2019-09-23 19:28:39 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az internet népe és a fél magyar sajtó is a nyomában van annak a motorcsónaktulajdonosnak, aki vasárnap a Fidelitaséra erősen hasonlító módszerrel próbálta megzavarni az ellenzék főpolgármester-jelöltjének sajtótájékoztatóját
2019-09-23 19:22:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez