Olasz stílus, inspiráló nőiesség, luxus kivitel – ezt képviseli a Liu Jo márka

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Az olasz nők, és az ő kifogástalan ízlésük inspirálta a Liu Jo luxus márkát, akik a számtalan termékkategória mellett (ruha, táska, cipő stb.) végre lenyűgöző karórákkal és ékszerekkel is jelen vannak a piacon. A Fashionwatch büszkén mutatja be legújabb órakollekcióját a nagyközönségnek.

A Liu Jo márka love sztorija

A Liu Jo 1995-ben alakult meg Capri-ban. Az alapításkor még csak gyapjúfeldogozással foglalkoztak, mára szinte az megjelenéssel kapcsolatos minden területen jelen vannak (ruházat, cipő, farmer, ékszerek, fehérnemű, lakberendezési kiegészítők, óra stb.).

A márkanevet egy kedves szerelmi történet ihlette, hiszen az alapító, Marco Marchi beceneve a “Jo”, amelyet  diákkori szerelme, “Liu” nevével olvasztott egybe.

Liu és Jo ihlető szerelme egy fantasztikus világmárkában forrt össze, amelynek gyümölcseit előszeretettel viseljük és imádjuk, mi, nőies nők.

Tudtad, hogy ők dobták elsőként piacra a “Bottom Up” farmereket, amelyek speciális varrásnak köszönhetően megemelik a popsit?

Hódító világmárka

A Liu Jo 50 országban van jelen Európa, Afrika és Ázsia szerte, összesen 350 márkabolttal és 5000 multi-brand koncepciójú értékesítési csatornával, amelyek között a Fashionwatch is szerepet vállal. Mindkét üzletükben és a webáruházukban is elérhető ez a kifinomultan nőies, prémium óra- és ékszermárka.

A Liu Jo karórák az időtálló elegancia, valamint a tökéletes nőiesség
és stílus megtestesítői.

Hogyan inspirálják az olasz nők a Liu Jo márkát?

Az olasz nők mindenkit rabul ejtenek az őket körüllengő stílusos bájjal, buja merészséggel, trendi vagánysággal, virgonc szenvedéllyel és kifinomult eleganciával. Az olasz nő tetőtől talpig nőnek érzi magát, és ezért körültekintően ad a megjelenésére is. Nem véletlen, hogy az olasz nők kifogástalan ízlése inspirálta a Liu Jo luxus márkát is.

A temperamentumos, ízig-végig olasz nők szeretik a stílusos megjelenést és a minőségi anyagokat. Éppen ezért készülnek az órák a legprofibb összetevőkből, mint a nemesacél, bőr, ásványi üveg, ezüst mutatók. Az óratok (és több esetben a szíjak anyaga is) nemesacél, amely nagyon ellenálló anyag, gyakorlatilag nem lehet tönkretenni. Kemény, megtartja színét, és korrózió elleni bevonattal rendelkezik.

A nőiesség megtestesítőjeként gyakran találkozhatunk  a Liu Jo órák számlapjain csillogó kristályokkal, masnikkal, különféle idomokkal, formás fontokkal, nőies színekkel és mintákkal (rozé gold, pink, leopárd stb.) valamint karkötőre emlékeztető szíjakkal.

Az olasz nő mindig tisztában van azzal, hogy mit kell viselni, ha jól és önazonosan szeretne kinézni. Soha nem adja lejjebb. Az olasz nő nem retten meg, ha be kell vetni a bájait, sokszor már a nézésével is csábít. Amit az olasz nő visel, az a kényelmét is szolgálja és semmit nem visel véletlenül. Az olasz nőknek jól áll az elegáns és pimasz olasz életérzés, éppen ezért tudnak mindent stílusos viselni.

Viva la moda, viva la donna italiana! Viva la Liu Jo!

Weboldal/webshop: www.fashionwatch.hu

The post Olasz stílus, inspiráló nőiesség, luxus kivitel – ezt képviseli a Liu Jo márka appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Bűbájos romantikus történet Jojo Moyes és Marian Keyes rajongóinak: Minnie Darke most megjelent könyve, a Megmondják a csillagok
2019-09-21 14:23:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Eddig 25-ször halt meg a vásznon. Ma már visszautasítja azokat a szerepeket, amikor a karaktere
2019-09-21 11:59:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Az utolsó Rambo-filmben Sylvester Stallone két, nagyon véres kézzel rombolja le saját legendáját
2019-09-21 09:58:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez