Parancsra finganak a Teslák, hatféleképpen is

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Parancsra finganak a Teslák, hatféleképpen is

A Tesla autók szoftvere rendkívüli frissítést (9.0.2018.48.12) kapott, amivel pár szokatlan újdonság is bekerült Elon Muskék járműveibe. A Tesla S/3/X modellek tulajdonosai őrült dilis funkciókkal csalhatnak mosolyt saját maguk és mások arcára, de van egy olyan sejtésünk, hogy ez már megint egy furcsa PR-fogás.

Az egyik a ?Romance Mode?, amivel a Tesla központi kijelzőjén pattogó tábortűz jelenik meg, és a jelenethez illő hanghatások szűrődnek ki a hangszórókból, köztük Marvin Gaye Sexual Healing című dala is felcsendül. Az autentikus érzéshez persze dukál a feljebb csavart fűtés is, így a romantikus módot bekapcsolva még étterembe se kell menni, hogy egy hangulatosat randizzon az ember.

A másik mód már kevésbé romantikus, inkább komikus – legalábbis azoknak, akik kedvelik az altáji humort. Az ?Emissions Testing”, azaz ?kibocsátás tesztelés? módot valószínűleg senki nem az eredeti néven hívja majd, hanem nemes egyszerűséggel csak fingmódként terjed el a köztudatban.

A szoftverben hat különböző szellentési hang közül lehet választani, és mindegyik valamilyen módon kapcsolódik Muskhoz. A Not a Fart, Short Shorts Rapper, Falcon Heavy, Ludicrous Fart, Neurastink, Boring Fart elnevezésű hangeffekteket nem muszáj célirányosan elsütni, van egy random mód is, amivel véletlenszerűen egyszer csak valamelyik ?kicsúszik? az autó hangrendszeréből.

A Twitteren valaki azt az ötletet is felvetette, hogy esetleg mobilappon keresztül a távolból is be lehetne játszani a bélgáz-hangokat. Példaként említette, hogy mennyire vicces lenne ezzel szórakozni akkor, amikor a felesége ül a kocsiban a barátnőivel, ő meg közben otthon van. Musk csak annyit válaszolt: ?Ok”, mellé persze odabiggyesztett egy röhögő fejet, meg egy kis pajzán légfuvallat-emojit is.

Ok ??

— Elon Musk (@elonmusk) December 19, 2018

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Életeket menthet a magyar fejlesztésRobotok lepték el a budapesti kávézótÖn is kémkedik a Facebookon randi előtt?
folytatás

Legkedveltebb hírek
Biztonsági megfontolásból az Egyesült Államok, majd Ausztrália, Új-Zéland és Tajvan is kizárta az 5G-hálózatok fejlesztéséből a kínai Huawei-t, illetve Japán is erre készül
2019-02-19 06:10:18 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Meglehetősen érdekes módját választotta legújabb videojátékának népszerűsítésére a Silver Star Japan kiadó, hiszen a Oshiete Onedari Shogi című program egyik különlegessége, hogy feltűnik benne egy japán pornósztár, A
2019-02-19 05:40:24 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Királyok parádéztak a leggyakoribb fémmel, aztán két fickó elrontotta az egészet
2019-02-19 05:17:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Tudomány
A világ legtávolabbi, ősi területeire is eljut a műanyag szemét
2019-02-18 20:31:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Huawei a mobilpiac letarolása után után elkezdett kacsintgatni a hordozható számítógépek szegmense felé is, bár nem tud árban annyira alálőni a konkurenciának, mint az okostelefonok esetében
2019-02-18 20:06:09 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
A NASA marsjárója, az Opportunity 2018. június 10-én készített utoljára felvételt a vörös
2019-02-18 20:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez