Csányi Sándor Leekens kinevezéséről: Hiba volt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Csányi Sándor Leekens kinevezéséről: Hiba volt

A Nemzeti Sportnak adott nagyinterjút a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke, Csányi Sándor. A beszélgetés során természetesen kitért a 2018-as hazai futball legfontosabb pillanatára, amikor eldöntötte, hogy a válogatott szövetségi kapitányának mennie kell.

Csányi szerint már az utolsó, ausztrálok elleni meccs előtt benyújtott egy javaslatot a cserére, így bármi történt volna a Groupama Arénában, Georges Leekens-nek akkor is mennie kellett volna.

Én magam a Bresztben Fehéroroszország ellen játszott meccs alkalmával változtatást javasoltam az elnökségnek, elfogadhatatlan volt a csapat játéka. Marco Rossi keze alatt ugyanakkor kialakulóban van a válogatott, elfogadták a játékosok, a szurkolók, támadófutballt próbál játszani a csapattal, jól illesztve egymás mellé a régi és az új, fiatalabb és idősebb játékosokat

? mondta az elnök.

Közben az is kiderült, hogy a belga szakember kinevezése előtt valóban felvették a kapcsolatot Rossival, de akkor máshogy döntöttek. Csányi nem is kertelt, amikor azt mondta, hibázott.

Georges Leekens már nagyon régóta szerepelt a jelöltjeink között, és folyamatosan jó híreket kaptunk róla hiteles forrásokból. (…) Ma már azt mondom, hiba volt nem egyből őt választani.

Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor

folytatás

Legkedveltebb hírek
Annyit tudni csak, hogy magyar számlán landolt a pénz
2019-02-23 19:56:40 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Nem ciki, ha nem.
2019-02-23 19:48:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat hú
2019-02-23 19:47:04 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez