Halálos fenyegetést kapott a dartsvilágbajnok családja

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Halálos fenyegetést kapott a dartsvilágbajnok családja

Rob Cross saját bőrén tapasztalta meg az ismertség árnyoldalát. A PDC dartsvilágbajnokság legutóbbi győztesét egy kommentelő zaklatta, aki a felesége és három gyermeke halálát kívánta.

Azt írta, hogy én életben maradhatok, de a gyerekeim és a feleségem haljanak meg, én pedig éljem le szomorúságban az életem hátralévő részét. Megszoktam már, hogy szidnak engem, de most a gyerekeimről van szó, ez azért nincs rendben. Többet nem megyek fel a közösségi oldalakra

idézi a Mirror a háromgyermekes Rob Crosst.

?Számomra a család a minden. Ha ők nincsenek, nem világbajnok lennék, hanem lehet alkoholista. Úgyhogy nem szeretném, ha bárki is a családomat ócsárolná. Ha valakinek baja van velem, mondja az arcomba. Nem tettem feljelentést a rendőrségen, egyszerűen csak nem leszek jelen a neten? – mondta Cross, aki azt is elárulta, egy német férfiról van szó, akinek sok boldogságot kíván az életben.

Azért, mert valaki világbajnok, még nem kéne, hogy a családja halálos fenyegetéseket kapjon Németországból.

A 28 éves Cross villanyszerelőként dolgozott, élete első PDC világbajnokságán pedig a legenda Phil Taylort győzte le a döntőben. Csak 11 hónappal azelőtt vált profivá. A mostani vébén ő a második kiemelt, eddig mindkét mérkőzését simán nyerte, úgyhogy ott van a negyedik fordulóban.

Az ember, aki két év alatt 2500 forintból 220 milliót csinált A darts sportág rajongói sosem láttak még ennyire zavarodott világbajnokot. Rob Cross a neve.

Nyitókép: Alex Burstow/Getty Images

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Cennet hétköznap délutánonként a TV2-n!
2019-02-16 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez