Négy példa arra, hogy a Forma-1 megnevettet

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Négy példa arra, hogy a Forma-1 megnevettet

A Forma?1-es közvetítések alkalmával mindig izgalmas betekintést nyerni abba, mi hangzik el a pilóták és a csapatfőnökök között. Sokszor értesülhetünk plusz információkról, taktikáról, vagy épp arról, mit gondol kedvenc versenyzőnk az esélyeiről. Nem utolsó sorban pedig néhány rendkívül szórakoztató beszélgetésnek is fültanúi lehetünk. Ezeket gyűjtöttük össze az elmúlt idényből.

Magnussen hülye és az is marad

Charles Leclerc nem rutinos róka, de hamar meg kellett tanulnia azt, amire mindenki panaszkodik: Kevin Magnussennel csatázni maga a pokol. Amikor a dán kiszorította a Sauber versenyzőjét Japánban, a 21 éves pilóta kifakadt:

Magnussen hülye és mindig is az lesz! Ez tény! És szégyen…

Ha megkérdeznénk a többi pilótát, valószínűleg egyet is értenének ezzel. Nico Hülkenberg például biztosan, hiszen már tavaly megmondta, hogy a Haas versenyzője a legsportszerűtlenebb a pályán.

BENT, BENT, BENT, BENT, MARADJ BENT!

Németországban meggyűlt a baja a taktikázással Lewis Hamiltonnak. Egyik pillanatban még arról volt szó, hogy kihajt a bokszba, a másikban már azt kiabálták a fülére, hogy maradjon a pályán. Ennek oka a hangfelvételek alapján valószínűleg Kimi Raikönnen versenytaktikája volt, de nézni is könnyfakasztó, ahogy próbálja visszaküzdeni magát a pályára a brit pilóta, mert már elindult kiállni. Talán mondanunk sem kell, az esetből mém lett, de olyan is akadt, aki megvágta a felvételt úgy, hogy tíz percig lehessen hallgatni. íme:

Rakétával sem lennénk jobbak

Ha vicces rádiózás a téma, akkor nem maradhat ki Fernando Alonso sem. A spanyol pilóta kendőzetlen őszinteséggel válaszolt, amikor a 2018-as Magyar Nagydíj időmérőjén zuhogó esőben kellett autóznia. Érkezett a fülére a kérdés: milyen keverékkel próbáljon javítani a 11. helyezésén, nedves, vagy vizes aszfaltra valóval? Jött is a válasz:

Szerintem garázsba kéne menni és ellenőrizni az autót. Persze kimehetek még a vizessel, de 25 másodperccel lassabb időm lenne, a semmiért köröznénk.

Ezután egy kis alkudozás kezdődne, de Alonso hamar elejét vette a dolognak:

Nem tudom, haver, tegyetek akkor föl, amit akartok. Az utolsó szektort lehetetlen megcsinálni. Ha rakétát raktok a kocsira, akkor is 11. lesz!

Valami elszabadult a lábaim közt!

Vettel nem a frappáns beszólásairól híres, Brazíliában a második szabadedzésen mégis nagy derültséget okozott, amikor a következő üzenetet adta le a csapatának:

Valami van a lábam között… Mármint a nyilvánvaló dolgon kívül!

Az nem derült ki, mi az, ami ?elszabadult? odalent, de a németnek nagyon tetszett a kétértelműség, mert nem dobta a témát:

– Van valami a lábfejemnél.
– Rendben, vettük.
– Mármint… Hát, büszke lennék, ha arról lenne szó, amire gondoltok, de nem az!

Nyitókép: CHARLES COATES / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

folytatás

Legkedveltebb hírek
A különleges képességekkel megáldott/megátkozott, 16 éves Jacob Portmant a szülei épp elmegyógyintézetbe készülnek szállítani
2019-04-23 00:31:22 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Kiderül, hogy Lisának nem leukémiája van, és egyelőre nem is kaphat új vesét
2019-04-22 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Megannyi szórakoztató sláger közül Galambos Lajcsi a személyes kedvenceiből válogat, és teljesíti a nézők kívánságait is - a Zenebutik
2019-04-22 22:45:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az Exatlon Hungary utolsó adásában visszatértek a korábbi versenyzők, hogy egy Bónusz játék ker
2019-04-22 22:18:22 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Itt a vége: Kiderült, hogy ki lett a több hónapos kemény versengés abszolút győztese
2019-04-22 22:14:20 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az utolsó fejezet utolsó oldala elérkezett, aminek a mondatait a versenyzők írták
2019-04-22 22:13:41 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez