Mindenkit óva intenek attól, hogy utánozzák a Madarak a dobozban főhősét

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Mindenkit óva intenek attól, hogy utánozzák a Madarak a dobozban főhősét

December 21-én került fel a Netflixre Susanne Bier Madarak a dobozban című filmje. A Josh Malerman azonos című regényéből készített alkotásban egy rejtélyes erő jelenik meg a Földön, mely rengeteg ember halálát okozza, ha azok rápillantanak. A Sandra Bullock által alakított főszereplő éppen szerelmes lett és új életet kezd, de az idill nem sokáig tart, két gyermekével menekülni kényszerül. Azonban a biztonságot jelentő menedékig bekötött szemmel kell megtennie az utat.

A film kapcsán most veszélyes kihívás kezdett el terjedni, melynek lényege, hogy a kihívott félnek ugyanúgy, bekötött szemmel kell különböző feladatokat végrehajtania, mint Bullock karakterének, írja a Hollywood Reporter. Ez odáig fajult, hogy a Netflix most közleményben is arra kéri a rajongókat, ne utánozzák le a feladatokat.

Can?t believe I have to say this, but: PLEASE DO NOT HURT YOURSELVES WITH THIS BIRD BOX CHALLENGE. We don?t know how this started, and we appreciate the love, but Boy and Girl have just one wish for 2019 and it is that you not end up in the hospital due to memes.

— Netflix US (@netflix) January 2, 2019

?Nem hiszem el, hogy ezt kell mondanom, de: kérlek, ne veszélyeztessétek magatokat a Birdbox-kihívással. Nem tudjuk, hogyan kezdődött ez az egész és bár értékeljük ezt a szeretetet, de a Fiúnak és Lánynak csak egy kívánsága van 2019-re, hogy ne végezzétek a kórházban néhány mém miatt? – írta posztjában a Netflix.

Az Instagramon a #birdboxchallenge hashtagre rákeresve különböző fotókat és videókat lehet találni, melyek mindegyikán bekötött szemmel végeznek el különböző feladatokat az emberek. Ezek egy része ártalmatlan, de volt olyan is, aki mozgólépcsőre próbált így fellépni, sőt előfordult, hogy valaki a motorjára ült fel így.

View this post on Instagram

I hate the internet!!????? #birdboxchallange

A post shared by Salonia (@mind_body_salonia) on Dec 23, 2018 at 7:23pm PST

View this post on Instagram

I found out wat the hype be bout bird box is my mf movie? #birdboxchallange

A post shared by Drii.spam (@damn.drii.spamm) on Dec 24, 2018 at 2:07pm PST

Kiemelt kép: Youtube / Netflix

folytatás

Legkedveltebb hírek
Jelen állás szerint rákényszerülnének az ír egyesítésről szóló népszavazás kiírására a miniszterelnöki hivatal stábfőnöke szerint
2019-05-20 14:45:40 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A szakácsok Jerzy meghívására, az ő lakásában Aldona és Colos eljegyzését ünneplik
2019-05-20 14:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az ország harmonikása és zenész barátai felkerekednek, és ott, a helyszínen teljesítik a szerencsések zenés kívánságait
2019-05-20 14:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez