Nick Minaj bejelentette a világturnéjának európai állomásait

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A világhíres hipp-hopp ikon, NICKI MINAJ újabb részleteket jelentett be a már régóta tervezett világturnéjáról, amely február 21-én kezdődik Münchenben, Németországban és összesen 22 várost érint Európában.

MINAJ úgy döntött, hogy egy új kreatív ötlettel áll elő, amely rajongóinak egy teljesen magával ragadó fejedelmi élményt nyújt. A turnéhoz csatlakozik Future helyett a chicagói rapper JUICE WRLD, akinek ez az éve egy igazi áttörést jelentett a Goodbye & Good Riddance című első platina albumával, valamint az ?All Girls Are The Same? és a ?Lucid Dreams? című többszörös platina kislemezekkel.

?Annyira izgatott vagyok, hogy a teljes Nicki Minaj-élményt eljuttathatom az európai rajongóimhoz is.” – lelkesedett MINAJ. ?Jamie King-el, a kreatív igazgatómmal együtt alaposan kidolgoztuk a legizgalmasabb, legegyedülállóbb, és legemlékezetesebb műremeket, hogy megoszthassam a csodálatos rajongóimmal. Imádom Juice Wrld zenéjét és nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozik hozzám a koncert turnéra.?

Hasonlóan a nagyon sikeres és kritikusok által is elismert Pinkprint Tour-hoz, Minaj közelgő turné időpontjai a rajongók számára betekintést fognak nyújtani Nicki világába, ahol csupa meglepetés fogja várni őket.

Az évek során NICKI MINAJ következetesen történelmet teremtett és hatással volt a popkultúra minden szegletére. MINAJ 2018-ban adta ki a Queen című platina albumát, és az első olyan női előadó lett, aki 100 alkalommal jelent meg a ?Billboard Hot 100? amerikai slágerlistán.

EURÓPAI TURNÉ DÁTUMOK 2019: https://www.mypinkfriday.com/tour

Jegyek: https://www.eventim.hu/hu/jegyek/nicki-minaj-future-2018-budapest-papp-laszlo-sportarena-493373/event.html

The post Nick Minaj bejelentette a világturnéjának európai állomásait appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Megérkezett a Deadpool rendezőjével készült, új Terminator-film második magyar nyelvű előzetese
2019-09-23 16:26:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
A kendőzetlenül őszinte Monos nyerte a miskolci CineFest fődíját
2019-09-23 14:30:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Csak hisszük, hogy a csillagos ég a határ. Minden lehetséges. Tudod, miért? Mert olyasmire is képes
2019-09-23 13:22:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez