VV9: Vivien szerint a nézők félreismerték Greget, pedig “levetkőzött magáról”

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
VV9: Vivien szerint a nézők félreismerték Greget, pedig “levetkőzött magáról”

Hamarosan párbaj következik a Való Világ 9-ben, az már eldőlt, hogy VV Greg és VV Vivien fog megküzdeni egymással. Greg meg is indokolta döntését a párbajra hívás estéjén:

VV9: Greg párbajra hívta a szerinte mindenkit irritáló Vivient Egy fiókos polcban nincs annyi csavar, mint ebben a párbajra hívásban.

Vivien még mindig száműzetését tölti a villa szaunájában, de onnan azért még beszólt egyet Gregnek a párbaj előtt:

Gregecske, az a baj, hogy te nem érted azt meg, hogy ebben a játékban fontos az, hogy taktika, és hogy gondolkodjanak is az emberek. Te mindig csak azt mondod, hogy őszintén játszol, jószívű vagy meg így-úgy, és közben, látod: egy zöld kendő által el tudtuk azt érni, hogy a nézők lássák azt élő adásban ? mint több alkalommal ? , hogy te milyen ember is vagy valójában.

Vivien azt is elmondta, sosem mondott olyasmit Gregnek, hogy ő csak gonoszsággal tud érvényesülni az életben. Egy kissé zavaros kijelentése is akadt a szőke villalakónak:

Tudod, van az az idő, ami után már az ember nem tud takarózni, levetkőzik magáról, és eljött ez az idő

? magyarázta Vivien.

Kiemelt kép: RTL Klub 

folytatás

Legkedveltebb hírek
A kínai Huawei tavaly októberben dobta piacra a Mate 20 Pro okostelefont, amiről mi is úgy nyilatkoztunk, hogy a legjobb androidos mobil, amihez 2018-ban szerencsénk volt
2019-02-16 05:52:29 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez