Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

2019. január 7., hétfő

Ha lemaradtál a tegnap estéről: Komoly lavinaveszély van Ausztriában. Van, ahol még a házak elhagyását sem javasolják. Sztrájkolnak a berlini repülőtereken. Budapesti járatot is töröltek. Öt védő és a kapus próbálta megállítani Messit a gólszerzésben, nem sikerült. Gyönyörű gólokkal nyert a Barcelona, már tíz ponttal vezetnek a Real Madrid előtt. Friss hírek: Nem tudják kiváltani a súlyosan beteg hozzátartozók gyógyszereit. Nem minden orvos értesült arról, hogy az idei év végéig kötelező papíralapú receptet is írni a gyógyszert kapó betegeknek, és nem elég az elektronikus engedély. Kiderült, mennyien dolgoznak minimálbérért. A vállalati szektorban a munkavállalók több, mint 42 százaléka a legkisebb összeget viheti haza. Hiába tüntették el az előző felvételt, újabb O1G-felirat jelent meg a debreceni hóban. Washington és Phenjan már a következő csúcstalálkozó helyszínéről egyeztet ? közölte Donald Trumpamerikai elnök vasárnap újságírókkal. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Az I., Márvány utcában az Alkotás utca felé a Győri út után sávlezárásra kell számítani vízvezeték-javítás miatt. A VIII., a Mosonyi utca és a Dobozi utca egyirányúsága megfordult felújítás miatt. Lezárták a XIII., Visegrádi utcát a Véső utca és a Süllő utca között daruzás miatt.

Budapesten kívül

Zárlat miatt vannak késések a Budapest-Győr vasútvonalon. Egy ideig szünetelt a közlekedés Komárom és Tatabánya között. Mai időjárás: Napközben csapadék nem valószínű. 0 és -5 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Attila Ramóna Deviza középárfolyam: EUR 321,25 USD 281,72 CHF 285,43 GBP 357 1:

Rengeteg sorozat miatt érdemes várni az évet:

folytatás

Legkedveltebb hírek
A kínai Huawei tavaly októberben dobta piacra a Mate 20 Pro okostelefont, amiről mi is úgy nyilatkoztunk, hogy a legjobb androidos mobil, amihez 2018-ban szerencsénk volt
2019-02-16 05:52:29 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez