A Sátánnak köszönte meg a Golden Globe-ot Christian Bale

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A Sátánnak  köszönte meg a Golden Globe-ot Christian Bale

Ez még mind semmi, de a sátánisták is örvendeztek az akción. Történt ugyanis, hogy – amint beszámoltunk – Christian Bale az éjjel behúzta karrierje második Golden Globe-ját, éspedig a Vice, magyarul Alelnök című film főszerepéért. A politikai szatírában Bale Dick Cheney-t, a Bush-kormány alelnökét formálta meg, éspedig igen ihletetten. Mármint a Sátán által ihletetten – legalábbis a színész szerint az ördög maga volt az ötletadó.

Köszönöm a Sátánnak, hogy a szerep inspirációja volt

– mondta köszönőbeszédében, és természetesen a dolgot nem hagyta szó nélkül a sátánista egyház sem: szerintük nagyon is igaza van a színésznek, hiszen számukra ?Sátán a büszkeség, a szabadság és az individualizmus szimbóluma, valamint minden ember legnagyobb személyes potenciáljának metaforikus kivetülése.” Mivel pedig Bale saját tehetségével és képességeivel nyerte el a díjat, a köszönet szerintük is a Sátánnak jár.

To us, Satan is a symbol of pride, liberty and individualism, and it serves as an external metaphorical projection of our highest personal potential. As Mr. Bale's own talent and skill won him the award, this is fitting. Hail Christian! Hail Satan! https://t.co/ILuK8TFZXi

— The Church Of Satan (@ChurchofSatan) January 7, 2019

Bale-nek ez a második Glóbusza, az elsőt A harcosért kapta 2010-ben. A sátános poénkodás előtt természetesen letudta a kötlező köröket is, elsőként gyerekeinek és feleségének köszönte meg a díjat, aki, mint mondta, emlékeztette, hogy a kevesebb több, már ami a köszönőbeszédet illeti, majd a filmet rendező Adam McKay is sorra került mind a köszönetek, mind a froclizás sorában – bár utóbbi inkább Cheney-nek szólt.

(Adam MyKay) azt mondta, valaki olyanra van szükségem, aki képes teljesen nélkülözni a karizmát, akit mindenki szidhat, szóval Christian Bale kellett nekünk.

A színész Lin-Manuel Mirandát, Viggo Mortensent, Robert Redfordot és John C. Reillyt győzte le a legjovv musical/vígjáték-színész kategóriában. Az alakításához ismét megugrotta a tőle már szinte megszokott döbbenetes fizikai átalakulást, meghízott, és személyiségében is teljesen a gátlástalan politikus bőrébe bújt, alakításáért SAG és Critics’ Choice díjra is jelölték.

Kiemelt kép: Rachel Luna / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP 

folytatás

Legkedveltebb hírek
70 éves korában meghalt Niki Lauda háromszoros Forma 1-es bajnok ? számolt be a német Spiegel
2019-05-21 04:52:20 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ajánló - A Nagy Duett vasárnap délutánonként a SuperTV2-n!
2019-05-21 04:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Pongrácznak egy éjszakája maradt, hogy átnézze a könyvelést, azonban nincs más választása, ha el akarja kapni Rolandot, aki közben rájön, hogy áruló van közöttük
2019-05-21 03:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Szédítő szerelem, őrjítő györtrelem, temetetlen múlt
2019-05-21 00:35:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Szereplők: François Cluzet, Marion Cotillard, Benoît Magimel, Gilles Lellouche, J
2019-05-21 00:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd vissza a Pénzt vagy éveket! legújabb részét!
2019-05-20 23:35:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez