Megjelent Szőcs Renáta új klipje

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Egy elhagyatott pincében forgatta a ‘Szemed mindent lát’ című dalhoz készült klipjét Szőcs Renáta. Az énekesnő nem érezte teljesen biztonságban magát a forgatás alatt, de a végeredményen ez szerencsére nem látszik: erőteljes képkockákat rögzítettek a slágergyanús szerzeményhez.

Ma debütált Szőcs Renáta legújabb klipje a napokban megjelent ‘Szemed mindent lát’ című dalhoz, amelyet szerzőként az énekesnővel együtt Somogyvári Dániel, szövegíróként pedig Tabár István jegyez.

Már a Sztárban sztár előtt elkezdtünk dolgozni a dalon Danival, és a műsor alatt is végig zajlottak a stúdiómunkák, így szerencsére még karácsony előtt be tudtuk mutatni a közönségnek. Úgy érzem, hogy a ‘Szemed mindent lát’ egy gyönyörű nagyívű szerzemény lett, amely mély érzéseket képvisel, és ezt sikerült a klippel is megerősíteni” – mondta Szőcs Renáta, aki 2016-ban nyerte meg a TV2 tehetségkutatóját, a Star Academyt.

Bár a végeredményen ez szerencsére nem látszik, a csíkszeredai énekesnő elárulta, hogy nem érezte magát mindig teljesen biztonságban a klipforgatás alatt.

Az egyik jelenetnél ahogy megfogtam a falat, a vakolat teljesen leomlott. Elég ijesztő volt, hisz nem tudtam, hogy mennyire intenzíven fussak újból neki az egésznek. Később egy tégla is leesett forgatás közben, tiszta szerencse, hogy időben hátra léptem. Eléggé féltünk egy-két jelenetnél, mert az elhagyatott pince tele volt régi vezetékekkel, és nem voltunk benne biztosak, hogy egy-kettőben van-e még áram. A végén ráadásul a sok kacat között egy lőszeres dobozt is találtunk” – mesélte Szőcs Renáta, aki ennek ellenére nagyon élvezte a forgatást, és ha minden igaz, még a megfázást is megúszta, pedig órákon át nagyon kevés ruhában énekelt a romos társasházi pincében.

The post Megjelent Szőcs Renáta új klipje appeared first on BellaCafe.hu.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az enyhe tavaszi napokat a legtöbben arra használják ki, hogy a természetben töltődjenek fel
2019-05-27 14:28:28 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
A Latin Grammy díjas puerto rico-i énekes augusztus 17-én újra Budapestre látogat, hogy egy igazi nagyszabású fieszta keretében felpezsdítse a magyar közönség vérét és arra buzdítson, hogy vele táncoljunk a slágereire
2019-05-27 12:00:20 | Hozzászólások: 0 | Bellacafe.hu
2019-05-27 11:19:00 | Hozzászólások: 0 | Harmonet
2020-ra tolták a bemutatót, hogy a sokat kritizált kék sündisznót gatyába rázzák
2019-05-27 09:25:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Cinematix
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez