Patkányirtónak sem vették fel, mert ellenzéki

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Patkányirtónak sem vették fel, mert ellenzéki

A 444 kirakott egy 2 perc és 32 másodperces hangfelvételt, amely remek kordokumentumként szolgálhat a jövőben, most viszont inkább csak szomorú.

A felvételen egy munkát kereső férfi és a leendő potenciális munkaadójának beszélgetése hallható. A lényeg az, hogy a munkát kereső A.-t hétvégén hívja fel egy rágcsáló- és rovarirtó cég vezetője, akinél jól szerepelt korábban egy állásinterjún, és közli vele, hogy mégse dolgozhat a cégnél, mert a Facebook-profilképén egy O1G-matrica van.

Jeleztem, hogy lenne egy új kolléga, és akkor megnézték a Facebook-profilodat és oda meg ki van téve ez az Orbán Egy Geci-embléma és mondták, hogy szó sem lehet róla, hogy veled dolgozzak együtt

? mondta a telefonba a cégtulaj A.-nak. Aki eleve azért keresett munkát, mert úgy érezte jelenlegi munkahelyén kitúrják politikai véleménye miatt, és már kerestek is mást a helyére.

A beszélgetésből később kiderül, hogy a cég egyik ügyfele szólhatott oda a patkányirtó cégnek, hogy nem örülnének, ha egy ellenzéki dolgozna a cégnél.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila

folytatás

Legkedveltebb hírek
A kínai Huawei tavaly októberben dobta piacra a Mate 20 Pro okostelefont, amiről mi is úgy nyilatkoztunk, hogy a legjobb androidos mobil, amihez 2018-ban szerencsénk volt
2019-02-16 05:52:29 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez