Olyan appot fejlesztett egy apuka, ami minden szülő álma

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Olyan appot fejlesztett egy apuka, ami minden szülő álma

A ReplyASAP igazi hiánypótló alkalmazás azoknak, akik nem akarják, hogy a gyerek ignorálja az üzeneteiket – ha ugyanis nem válaszol rájuk, nem használhatja a telefonját, mert az app lefagyasztja az összes többi alkalmazást. A program letiltja a gyereket a telefonról egészen addig, amíg az nem válaszol az appban megadott telefonszámokról küldött üzenetekre – így nemcsak a szülők, hanem a közeli hozzátartozók, ne adj isten tanárok üzeneteire is kénytelenek azonnal válaszolni, ha olyan beállításokkal dolgozunk. Azt is meg lehet adni, hogy a funkció mikortól kapcsoljon be, így akár azt is beállíthatjuk, hogy iskolaidőben ne, csak a gyerek szabadidejében legyen aktív.

Az applikációt egy aggódó apuka, Nick Herbert alkotta meg, aki valószínűleg onnan inspirálódott, hogy a gyerekei gyakran hagyták figyelmen kívül azt, amit írt nekik. A ReplyASAP azonban nem kizárólag a gyerekes szülőknek lehet hasznos: mivel bárki telefonszámát beállíthatjuk rajta, ezért saját magunknak is beprogramozhatunk olyan személyeket, akiktől mindenképpen meg szeretnénk kapni az üzeneteket. Az app így is reklámozza magát: a segítségével soha nem mulasztunk el olyan személytől üzenetet, aki fontos számunkra.

Az egyelőre csak Androidra letölthető program biztosan rengeteg aggódó szülő mindennapját teszi sokkal könnyebbé. Az app teljesen ingyenes, de a különböző funkciók fizetősek lehetnek. A tervek szerint iOS-ra is érkezik majd, de egyelőre nem tudni, pontosan mikor – az biztos, hogy a Play áruházban már nagyjából 75 ezres letöltésnél jár.

Nagy Nikoletta korábbi cikkei Ha ilyen üzenetet kap, semmiképp ne kattintson ráZuckerberg agyimplantátummal kezelné az epilepsziátEzekkel az appokkal kapja össze az életét az új évben
folytatás

Legkedveltebb hírek
Annyit tudni csak, hogy magyar számlán landolt a pénz
2019-02-23 19:56:40 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Nem ciki, ha nem.
2019-02-23 19:48:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat hú
2019-02-23 19:47:04 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez