Már harmincezer néző fölött jár a Rossz versek

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Már harmincezer néző fölött jár a Rossz versek

A sikert a rendező, író és főszereplő, Reisz Gábor most nem plakátfejeléssel ünnepelte meg, hanem egy nagyon klassz videót készítettek, amiben remixelték a Rossz verseket. ?Még 2018 novemberében támadt az az ötletünk a VAN filmzenekarral, hogy mi lenne, ha a Rossz versek című film teljes hangsávját felosztva zongorabillentyűkhöz rendelnénk, és megpróbálnánk ezeken zenélni. A hirtelen jött ötlet aztán hosszú előkészítéssel járt. Több mint 300 képhangkockára vagdostuk fel a filmet zörejek, zenei hangok és dialógok szerint. Ezután több napig gondolkodtunk azon, hogy hogyan is lehet ezt technikailag megoldani, előadni, és videót készíteni erről a rendhagyó produkcióról? ? írta a közleményben Reisz.

A szerelmes film, ami mindenbe és mindenkibe szerelmes A Rossz versek kicsit több pénzzel-posztóval ismétli meg a VAN mutatványát, de nem csak ezért jó. Kritika.

A videót a film operatőre, Becsey Kristóf vette fel, a látványért pedig a Rossz versek látványtervezője, Tasnádi Zsófi felelt, akit nemrég válogattak be a Berlinale Talents programjába is.

A VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan rendezőjének új filmjét, a Rossz verseket még december 27-én mutatták be, azóta gyűlt össze a harmincezer néző, és az érdeklődést január végén a VAN filmzenekar egy koncerttel is megköszöni az A38 hajón. De addig is meg lehet hallgatni Spotify-on az összes új számot.

Kiemelt kép:  Cirko Film

folytatás

Legkedveltebb hírek
Mozambik elnöke már a pusztítás után arról beszélt, a vihar és az azt követő árvíz ezernél is több holtestet hagyhatott maga után
2019-03-24 13:47:04 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Titokzatos család áll a Chanel-birodalom hátterében, a tulajdonos Wertheimerek, akiknek élete évtizedekre összefonódott a Coco Chanel és Karl Lagerfeld divatzsenik által világhírűvé tett céggel
2019-03-24 13:33:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Olajide William “JJ” Olatunji, művésznevén KSI volt a Good Morning Britain nevű reggeli műso
2019-03-24 13:25:08 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Fővárosi Törvényszék egy hónapra rendelte el a szír férfi letartóztatását
2019-03-24 13:15:03 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez