Magyarok készítik a kirándulók Google-jét

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Magyarok készítik a kirándulók Google-jét

A magyar Trekhunt nevű startup hasznos szolgáltatással próbál segíteni azoknak egy kereső formájában, akik aktív kikapcsolódásra vágynak. Különleges online túra- és programkereső oldalukon, a www.trekhunt.com-on jelenleg a Budapest-Szófia-Heidelberg háromszögben dolgoznak hónapok óta, és nemsokára piacra is lépnek vele.

Azokhoz szólunk, akik nem akarják a 126 milliomodik emberként lefotózni a Colosseumot, ki akarnak szakadni a városból, valami mást, új élményt keresnek.?

? írja Kardos László, a Trekhunt alapítója a startup közleményében.

A hosszútávú cél, hogy a világ összes túráját beépítsék a keresőmotorba, így aki hegyet mászni, bringázni, raftingolni, szörfözni, síelni vagy akár siklóernyőzni szeretne, annak ne kelljen hosszú időt töltenie a különböző vezetett vagy független programlehetőségek megtalálásával és összehasonlításával. Ebben számos túravezető, túraszervező cég és online ügynökség áll segítségükre partnerként, köztük a világ két legnagyobb túravezető cége, az ausztrál Intrepid Travel és a kanadai G Adventures is velük dolgozik.

Forrás: trekhunt.com

2019 első negyedévében Magyarországon tesztelik a szolgáltatást, utána lépnek ki az angol és német nyelvű piacokra.

Nemzetközi terjeszkedés a cél

A startup szerint a Trekhunt létjogosultságát az igazolja, hogy robbanásszerűen növekszik a túrák és egyéb programok piaca. Az Utazási és Turisztikai Világtanács (WTTC) 2018-as globális csúcstalálkozóján bemutatott Deloitte tanulmány szerint a turisztikai fogadóterületen túrákra, aktivitásokra, látványosságokra és eseményekre költött összérték az utazási piac harmadik legnagyobb szegmensét képezi. Ennek értékét 2020-ra 183 milliárd amerikai dollárra becsülik.

Kardos László szerint ?nemzetközi szinten jó belépő, hogy az Intrepid Travel és a G Adventures bizalmat szavazott nekünk. De a globális piac hatalmas versenypálya, ahol a Trekhunt egy merőben új koncepciót képvisel. Ezért fontos lesz megértetni, hogy mi nem versenytársai, hanem partnerei akarunk lenni a meglévő szereplőknek, nem gyengíteni, hanem erősíteni akarjuk a piacot.?

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Kémkedés miatt volt házkutatás a Huawei-nélHasznos okossággal bővül a Google keresőKitiltották a díjnyertes robotdildót
folytatás

Legkedveltebb hírek
A Huawei nem tért le a jól bevált ösvényről, így az idei P-szériájuk is két erősebb modellt kapott, méghozzá egy Lite verzió kíséretében
2019-05-26 13:05:14 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Összegyűjtöttük egy cikkbe a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit
2019-05-26 12:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A rövidhullámú rádiózás nem szűnt meg, csak átalakul
2019-05-26 10:00:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A gyermeknap valójában mindenkinek ünnep. Az apróságoknak és a szülőknek, nagyszülőknek eg
2019-05-26 08:23:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Az emberi tevékenység és más külső tényezők a felelősek a globális hőmérséklet emelkedéséért ? erősítették meg új tanulmányukban az Oxfordi Egyetem kutatói
2019-05-26 08:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Dehogy. És pláne nem természetesebb. Az összetételük csak szuperminimálisan különbözi
2019-05-26 05:54:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Tudomány
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez