Befuccsolt Taylor Swift alkalmazása

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A The Swift Life nem az első és vélhetően nem is az utolsó celebapp, amely tiszavirág-életűnek bizonyul.

A népszerű amerikai énekesnő méltán mondható az internetezők kedvenc sztárjának, hiszen másokkal ellentétben Taylor kimondottan szeret szóba elegyedni rajongóval, lájkolni és kommentelni azok képeit és videóit. Taylor előszeretettel használja ki a közösségi média adta lehetőségeket. Sőt, néhány éve már kizárólag Instagramon vagy Twitteren oszt meg bejelentéseket ahelyett, hogy ezt interjúkban vagy a sajtón keresztül tenné. Ez nem meglepő, hiszen Swift nincs jó véleménnyel az újságírókról, akik miatt rendszeresen kerül botrányokba másodkézből érkező információk miatt.

A Reputation című albumának 2017. novemberi megjelenésével azonban új időszak kezdődött Taylor számára. Az énekesnő minden közösségimédia-tartalmát megsemmisítette, és bejelentette, hogy ezentúl főként az albummal egyidejűleg megjelenő The Swift Life alkalmazásban fog új és exkluzív tartalmakat megosztani és a rajongókkal kapcsolatot tartani.

Azt azonban senki nem gondolta, hogy alig pár nappal az app megjelenése után azt ellepik a Trump-trollok, akik megállíthatatlanul terjesztik a gyűlöletbeszédet, és ócsárolják a Taylor-rajongókat. Ennek az lehet a magyarázata, hogy Taylor mindig is nyíltan demokrata párti volt, amit sosem rejtett véka alá. Természetesen a moderátorok azonnal közbeléptek, és elkezdték törölni a sértő posztokat, de azok helyén folyamatosan jelentek meg az újak. így szerencsétlen Taylor-rajongók, akik csak egy platformot szerettek volna, ahol békében követhetik az énekesnőt, sorra pártoltak el az alkalmazástól.

A rajongók joggal érezhették, hogy cserben lettek hagyva, hiszen a sok negatív visszhang mellett Taylor sem használta nagyon az alkalmazást. Az egészben talán az a legmeglepőbb, hogy az nem fuccsolt be azonnal. A botrányok ellenére az app valamit azért hozott a konyhára, így nem is nagyon sürgették a megszüntetését. A héten viszont nem várt bejelentés érkezett. A The Swift Life alkalmazás hivatalos Instagram-oldalán közölték, hogy mivel Taylor Swift Reputation-turnéja, vagyis az énekesnő ezen érája is véget ért, így februárban a hozzá készített alkalmazás is bezárja virtuális kapuit. Persze, aki használta az appot, az tudja, hogy a megszűnés valódi okától ez a magyarázat nem is állhatna távolabb.

Taylor Swift nem az egyetlen híresség, aki saját alkalmazást dobott piacra, amely aztán csúfos véget ért. 2019-ben például a Kardashian?Jenner család összes tagjának saját alkalmazása az enyészeté lesz. Ez pedig intő példa lehet más celebeknek is, akik saját alkalmazásról álmodnak, hiszen ha Swift és a közösségi média elitjének számító Kardashianék nem tudták sikerre vinni a dolgot, akkor senki sem fogja.

Forrás: TechCrunch

Fotó: Glu.com

The post Befuccsolt Taylor Swift alkalmazása appeared first on Social Daily.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Kissé hihetetlennek tűnő tortúratesztnek vetették alá a Xiaomi függetlenné vált márkájának újdonságát, a Redmi Note 7-et
2019-01-21 20:33:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A HANGULAT Las Vegas alapvetően nem szép város: viszonylag kis helyre van sűrítve legalább egy tucat, hatalmas kaszinóként is működő hotel, és ezt veszi körbe egy nem túl izgalmas és meglehetősen sivár ?agglomeráció?, ahol a helyiek élnek
2019-01-21 20:14:17 | Hozzászólások: 0 | FN -tech
Tízezrek kattantak rá egy bejegyzésre, pedig csak arról érdeklődött valaki, hogy ki hogyan írja le az X betűt, vagyis milyen sorrendben és milyen irányban húzza be a két, egymást keresztező vonalat
2019-01-21 20:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A vadonatúj Mortal Kombat hősei között egy olyan játszható karakter is található, aki képes az idő manipulálására
2019-01-21 19:33:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Világszerte elérhetővé vált a papíros formában évek óta népszerű kártyajáték hivatalos játékalkalmazása
2019-01-21 19:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Hogy csökkentsék a károsanyag-kibocsátást, 130 kilométer/órás sebességkorlátozást vezetnének be a német autópályákon
2019-01-21 18:33:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez