Silvio Berlusconi indul az EP-választáson

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Silvio Berlusconi indul az EP-választáson

Silvio Berlusconi képviselőjelöltként indul a májusi európai parlamenti választáson ? ezt az egykori olasz miniszterelnök csütörtökön jelentette be az EurActiv beszámolója szerint.

Berlusconi Szardínia szigetén tartott kampánybeszédet, a jövő hónapban esedékes regionális választások előtt. Azt mondta, hisz abban, hogy tudásával, tapasztalatával és meggyőzőképességével fontos szerepet játszhat, hogy az európai polgárokkal megértesse: a nyugati értékektől való eltávolodást kockáztatja.

Mielőtt bejelentette jelöltségét, Berlusconi az Európai Parlament elnökével találkozott. Antonio Tajani, aki egyébként a Berlusconi-féle Forza Italia alapítója, remek hírnek nevezte a volt kormányfő elhatározását.

A 82 éves Berlusconi azt mondta, azért indul az EP-választáson, hogy véget vessen a mostani kormánynak, csakúgy, mint 1994-ben, amikor a kommunistákat akarta megállítani. Közölte azt is: számít arra, hogy Matteo Salvini, a jelenleg is kormányon lévő Liga elnöke bekopogtat ajtaján, hogy alakítsanak jobbközép kormányt. (Fotó: Europress – Photo Morgese – Rossini / DPPI)

folytatás

Legkedveltebb hírek
Óriási a csend a hivatalokban, lehet, hogy a kormány tudatosan a lemorzsolódásra játszik
2019-02-20 06:45:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A Figyelő, a Ripost, az Origo és a Lokál is helyreigazítást kell, hogy közöljön
2019-02-20 06:18:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A Google főleg az androidos mobiljátékok kapcsán szokott részt venni olyan rendezvényeken, amik videojátékokról szólnak, idén azonban más a helyzet, hiszen a keresőóriás március 19-én saját előadást tart a játékfejlesztők idei nagy seregszemléjén, a san franciscói Game Developers Conference-en
2019-02-20 05:46:10 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez