Ez a fotó mindent elmond Hugh Jackman elmúlt tíz évéről

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ez a fotó mindent elmond Hugh Jackman elmúlt tíz évéről

Napok óta azzal van tele a közösségi média, hogy az emberek 10 évvel ezelőtti önmagukról posztolnak képeket, mellette egy önmagukról frissen készült fotóval. A 10 years challenge elvileg adatgyűjtési céllal indult, de inkább tűnik nosztalgiába révedő szórakozásnak most már. Először a hírességek fiatalkori énjeiből csemegézhettünk, aztán komolyabb, ma már az egész világ számára problémát jelentő témákat is bevontak a kihívásba, mint a globális felmelegedés.

Szerencsére most megint egy könnyedebb hangulatot árasztó versenyző szállt be a kihívásba. Hugh Jackman nem magáról posztolt, hanem a Deadpool hivatalos Twitter-oldalán trollkodtak egyet a színész szerepei kapcsán.

Hey @RealHughJackman, took care of your "Ten Year Challenge" for you. pic.twitter.com/pQZq1dfvPr

— Deadpool Movie (@deadpoolmovie) January 18, 2019

Már jó ideje nyilvános a tény, hogy a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds és Wolverine szerepét utoljára a Loganban eljátszó Jackman egymás legnagyobb ellenségei a közösségi médiában. Persze, mindez csak egy elképesztő geg, de a két szuperhőst alakító színész komoly ?harca? sok vidám percet okozott már a rajongóknak és ez most sincs máshogy.

Kiemelt kép: Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

folytatás

Legkedveltebb hírek
Kulacsot használni jó: mindig tudsz benne magaddal vinni vizet, amivel nemcsak a pénztárcádat kíméled, hanem a környezetet is
2019-11-15 15:15:31 | Hozzászólások: 0 | hirextra
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez