Ellen DeGeneres zseniálisan csinált hülyét Adam Levine-ből

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ellen DeGeneres zseniálisan csinált hülyét Adam Levine-ből

A népszerű Ellen DeGeneres műsorának legutóbbi adásában elővették megint a suttogó kihívásnak nevezett őrületet, de kicsit csavartak a dolgon, és idétlen nagy füleket aggattak a játékosokra. A résztvevők pedig az amerikai Voice című tehetségkutató zsűritagjai voltak, Adam Levine és Blake Shelton énekesek, illetve két állandó szereplő DeGeneres műsorából. A vesztesnek az volt a büntetése, hogy apucinak kell szólítania a másikat.

Ellen először Levine-nek mondott egy mondatot, amit tovább kellett volna suttognia a játékosoknak: ?Blake Sheltonnak kemény a keze a sok bendzsó-pengetéstől.?

Levine kicsit csavart a dolgon, és inkább azt mondta:

Blake Sheltonnak nincs agya.

Játékostársa ehelyett azt adta tovább:

Blake Sheltonnak óriási golyói vannak.

Ez eljutott a country zenészig, aki elmondta DeGeneresnek, mit hallott. Persze nagyot röhögött mindenki, mikor kiderült, nagyon nem ezt kezdte suttogni a Maroon 5 frontembere.

A Maroon 5 egyik dalában már annyi a szimbolika, hogy a zene fel sem tűnik Olyan audiovizuális kurzust tartunk, hogy azonnal kliprendező akar majd lenni.

Következett Levine, akiről azt pletykálta Ellen: Adam Levine beleütötte kalapácsát Blake Shelton kekszébe. Shelton ezt úgy adta tovább:

Adam Levine a Coca Colát preferálja a Pepsi helyett.

Ehelyett az az infó keringett tovább: Adam Levine a macskákat preferálja inkább, mint a papagájokat. Levine-hez pedig ennyi jutott el: Adam Levine inkább AZT preferálja a partizás helyett. Ezt helyesen visszamondta az énekes, persze megtapsolták, de ettől függetlenül is dőlt a közönség a röhejes mondatoktól.

Matthew McConaughey szülinapját csúnyán lekéste Anne Hathaway Zseniális!

Kiemelt kép: YouTube

folytatás

Legkedveltebb hírek
Egyhetes ultimátumot kapott az Akadémia vezetése a kormánytól
2019-02-16 16:21:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Olvasónk szerint előzésben volt, amikor kikanyarodtak elé
2019-02-16 16:20:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
A Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára a miniszterelnök múlt vasárnap bejelentett családvédelmi akciótervének külföldi kritikáira reagált
2019-02-16 15:57:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Ha még sosem látta az 1999-es Notting Hill (magyarul Sztárom a párom) című filmet, ne keseredjen el, ez a cikk nem egészen a film
2019-02-16 15:56:14 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Rasovszky Kristóf második lett a vizes sportágakat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA nyíltvízi úszásban kiírt világkupa-sorozatának idei nyitóállomásán, Dohában szombaton
2019-02-16 15:45:32 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez