Megint nagyot alkottak a magyarok

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Megint nagyot alkottak a magyarok

Legutóbb akkor írtunk a magyar Digic Pictures animációs stúdióról, mikor kiderült, hogy ők is részt vesznek a Netflix következő nagy dobásának, A Love, Death & Robots című, animációs rövidfilmeket egybegyűjtő antológiájának az elkészítésében.

Az olyan hollywoodi nagyágyúk, mint az első Deadpool-filmet rendező Tim Miller, illetve David Fincher (Harcosok klubja, Social Network, Hetedik) közreműködésével készülő sorozatról ugyan még nem sok konkrétumot tudni, de amíg napvilágra kerülnek, a Digic addig sem tétlenkedett, hiszen elkészítették a világ egyik legnépszerűbb videojátékának, a League of Legendsnek a legújabb kedvcsináló videóját, ami a 2019-es szezont harangozza be.

A League of Legends az úgynevezett MOBA műfajú játékok egyik legnépszerűbbike, amit a Warcraft III: The Frozen Throne videojátékhoz készült Defense of the Ancients (röviden DotA) mod ihletett több, mint egy évtizeddel ezelőtt, és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Milliók játsszák minden nap, ráadásul komoly e-sport programról beszélünk, tehát minden évben profik ezrei mérik össze az erejüket a virtuális csatamezőn, mindenféle bajnokságok keretében, nem egyszer dollármilliós díjakért.

Ennek a játéknak az előzetesét készítette most el a Digic Pictures csapata is. A 2002-ben, a napokban elhunyt Andrew G. Vajna és Rabb Sándor Alex által alapított, több száz főt foglalkozató stúdió főleg 3D-s animációk, illetve CGI jelenetek készítésével foglakozik (dolgoztak a Terminátor 3: A gépek lázadása egyes jelenetein is), és főleg láthattuk a munkáikat, ha leültünk egy népszerű videojáték elé.

A magyar csapat az elmúlt években olyan népszerű programokhoz készített videókat, mint a Mass Effect 3, a Halo 4, az Assassin?s Creed-széria több epizódja, a The Witcher 3: The Wild Hunt, a Watch Dogs, a Final Fantasy XV, az Uncharted 4: A Thief?s End, a Kevin Spacey-t főellenségként felvonultató Call of Duty: Advanced Warfare vagy éppen a 2017-es Call of Duty WWII.

Birkás Péter korábbi cikkei Öt dolog, amit imádtam Las Vegasbanígéretes a Microsoft hibrid gépe, de van egy elég nagy hiányosságaMiniüzletet nyit itthon a Huawei
folytatás

Legkedveltebb hírek
Rendező: Fernando Meirelles Szereplők: Julianne Moore, Mark Ruffalo, Gael García Bernal, D
2019-04-26 03:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Szereplők: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, John Turturro, Tyrese Gibson, H
2019-04-26 00:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd meg a Pénzt vagy éveket! legújabb részét!
2019-04-25 23:25:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
San Sebastiánban az utolsó percekre maradt a döntés
2019-04-25 23:19:03 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Martin Gruber örül a barátnője, Anne Meiereling hazatértének, de hiába várja az állomáson, ahol a 10 éves Annika a szeme láttára esik össze
2019-04-25 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez