Hihetetlen: ezért akart nőket halomra gyilkolni egy 27 éves férfi

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Hihetetlen: ezért akart nőket halomra gyilkolni egy 27 éves férfi

Terrorfenyegetés vádjával tartóztatott le a rendőrség egy 27 éves férfit Denverben ? írja a helyi lap. Christopher Wayne Cleary egy Facebook-posztban azt írta, annyi nőt fog meggyilkolni amennyit csak tud, mert még szűz és soha sem volt barátnője.

A denveri rendőrség közölte, számos bejelentést kaptak a bejegyzésről, melyben Clary azt írta:

Minden, amit akartam, az egy barátnő volt. Nem akartam ezer nőt, egy halom ribancot, vagy pénzt. Csak azt akartam, hogy szeressenek, hogy valaki törődjön velem. 27 éves vagyok, soha nem volt még barátnőm és még szűz vagyok, ezért fogok egy nyilvános helyen lövöldözni, ezért leszek én a következő tömeggyilkos, mert készen állok a halálra és az összes visszautasítást rendbe hozza majd, hogy annyi nőt ölök meg, amennyit csak látok. Semmi sem veszélyesebb egy férfinál, aki kész a halálra.

A rendőrség már azért is komolyan vette a fenyegetést, mert Cleary éppen próbaidőn volt, mert korábban nőket követett, zaklatott és fenyegetett, ráadásul a fenyegető bejegyzés megjelenésének napjára több női tömegrendezvényt jelentettek be Colorado államban. Azonnal elfogadóparancsot adtak ki a Cleary ellen, az elfogásához pedig az FBI segítségét kérték. A férfit végül egy szövetségi ügynök tartóztatta le egy McDonald?s étteremben, az Utah államban fekvő Provoban.

A kihallgatása során Cleary nem tagadta, hogy ő írta a fenyegető bejegyzést, de azt mondta, akkor nagyon maga alatt volt és nem gondolkodott tisztán. Többször beszélt öngyilkosságról és arról, hogy mentális problémái vannak, amikre korábban gyógyszereket szedett. Elmondta azt is, hogy a fenyegetőző posztot végül azért törölte, mert annak hatására ő maga is több halálos fenyegetést kapott.

A férfit letartóztatták és terrorfenyegetés bűncselekmény elkövetésével vádolták meg. A hatóságok potenciális veszélyt jelentő emberként tekintenek Clearyre.

(Kiemelt képünkön Christopher Wayne Cleary, fotó: Provo PD)

folytatás

Legkedveltebb hírek
A rendszerváltás óta folyamatosan nő a bűnözés Magyarországon
2019-03-24 00:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ötvös Csöpi, a legendás nyomozó két ügyben utazik a Balatonhoz
2019-03-23 22:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal az első fordulóban búcsúzott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna páros versenyében
2019-03-23 22:42:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez