Gyurcsány Ferenc is Karácsony Gergelyt támogatja

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Gyurcsány Ferenc is Karácsony Gergelyt támogatja

Meggyőződésünk szerint Karácsony Gergely személyében és programjában nagyobb eséllyel tudja integrálni a természete szerint színes ellenzéki szavazótábort, neki van a legnagyobb esélye a győzelemre, ezért a Demokratikus Koalíció arra kéri a budapesti polgárokat, hogy vegyenek részt az előválasztáson és Karácsony Gergely jelölését támogassák

? írta Facebookon Gyurcsány Ferenc DK-elnök.

Az előválasztás első körében az MSZP-s Horváth Csaba lesz Karácsony ellenfele, aki több ajánlást gyűjtött a zuglói polgármesternél. Igaz, a baloldali előválasztást főleg MSZP-s irodákban bonyolítják, így Horváth felé billen a mérleg. Ezért is szólalnak meg most egyre többen a Karácsonyt támogatók: a minap Bajnai Gordon, most pedig Gyurcsány.

Gyurcsányék szerint ?az Orbán-rendszer megroppantásának egyik legfontosabb állomása az őszi önkormányzati választás, különösen a budapesti főpolgármester-választás”.  És mint írja a volt miniszterelnök: ?Budapesten az Orbánnal szemben álló ellenzéki szavazók jelentős többségben vannak. Azért, hogy akaratuk érvényesülhessen és Budapest újra szabad, európai főváros legyen, egy közös ellenzéki főpolgármester-jelölt támogatása szükséges”.

Ezért azzal zárja sorait, hogy bárki nyeri is az előválasztást, azt a jelöltet a DK teljes erőbedobással támogatni fogja.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/24.hu

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ötvös Csöpi, a legendás nyomozó két ügyben utazik a Balatonhoz
2019-03-23 22:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal az első fordulóban búcsúzott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna páros versenyében
2019-03-23 22:42:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez