Felkínálta a Balatont Keszthely alpolgármestere a Red Bull Air Race megrendezésére

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Felkínálta a Balatont Keszthely alpolgármestere a Red Bull Air Race megrendezésére

Levélben fordult Nagy Bálint a Red Bull Air Race világbajnoki futamot szervező Hungaroring Sport Zrt. vezetéséhez, miután Budapest nemet mondott a verseny megrendezésére. A keszthelyi alpolgármester azt javasolta, hogy lehetséges helyszínként vizsgálják meg a Balaton nyugati medencéjét is. Indoklása szerint Keszthely, a sármelléki repülőtér, valamint Hévíz szállodakapacitása akár alkalmassá is teheti a területet a rendezvény megszervezéséhez.

Kedden közölte a főpolgármester hivatala, hogy nem ad engedélyt a főváros az idei Red Bull Air Race rendezvényre. A közlemény szerint Tarlós István ?a budapesti lakosság észrevételeinek és érdekeinek figyelembevételével? tájékoztatta az esemény szervezőit, hogy a Red Bull Air Race körülményeinek elégtelensége miatt a főváros ?nem tudja az engedélyeket kiadni? a júliusra tervezett eseményre. Alternatívaként Tarlós a Duna-kanyart vagy ?valamelyik nagyobb magyarországi tó környékét? javasolta.

Tarlós nem adott engedélyt a Red Bull Air Race megrendezésére A budapestiek észrevételeire és érdekeire hivatkozva.

(Fotó: MTI / Máthé Zoltán)

folytatás

Legkedveltebb hírek
A rendszerváltás óta folyamatosan nő a bűnözés Magyarországon
2019-03-24 00:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ötvös Csöpi, a legendás nyomozó két ügyben utazik a Balatonhoz
2019-03-23 22:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal az első fordulóban búcsúzott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna páros versenyében
2019-03-23 22:42:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez