Egy éve ilyenkor: Apám minden éjjel meghág, de hát ez a törvény

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egy éve ilyenkor: Apám minden éjjel meghág, de hát ez a törvény

Az éjszaka közepén kellett kórházba mennie egy férfinek Délkelet-Kínában, miután feltűnt neki, hogy a végbele kilóg a testéből. Az orvosoknak arról számolt be, hogy előtte fél óráig ült a WC-n és játszott a telefonján.

Kiesett a férfi végbele, miután fél órán át játszott a telefonjával a WC-n Szerencsére túlélte.

Egy világ, ahol az ellenálló nem diadalmas tiniszépség, és a forradalom sem egy virágkoszorús akciómámor. Dühösnek lenni is nehéz, olyan döbbenetes világot rajzol elénk Jennie Melamed Lányok csöndje című disztópiájában.

Apám minden éjjel meghág, de hát ez a törvény Egy világ, ahol az ellenálló nem diadalmas tiniszépség, és a forradalom sem egy virágkoszorús akciómámor. Dühösnek lenni is nehéz, olyan döbbenetes világot rajzol elénk Jennie Melamed Lányok csöndje című disztópiájában.

Egyre több a nem tisztességes üzleti modellt követő főbérlő Londonban. A Sun riporterei ? anonimitásba burkolózva ? rejtett kamerás felvételt készítettek olyan férfiakkal, akik ?szívességért? adják ki londoni albérletüket.

?Lakhatsz a szobámban, amíg hajlandó vagy szopni? Egyre több a nem tisztességes üzleti modellt követő főbérlő Londonban.

Az énekesnő nemrég 10 európai koncertjét mondta le fokozódó fájdalmai miatt. A betegséget, melyben évek óta szenved, fibromyalgiának hívják, és a tudomány jelen állása szerint gyógyíthatatlan.

Ez vár Lady Gagára gyógyíthatatlan betegsége miatt Utánajártunk a fibromyalgia lefolyásának.

2018. február 8-án a Liszt Ferenc Repülőtéren ékszerek és egy parfümök tűntek el egy utas poggyászából ? derül ki a Rendőrség honlapjáról.

Elfogták a reptéri tolvajokat A két rakodómunkás a Liszt Ferenc Repülőtéren lopott egy utas csomagjából.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Soledad kidobja Ana Lucia telefonját, hogy senkinek ne tudja elmondani hol tartózkodnak
2019-05-22 11:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ezúttal Antal Tímea és Demkó Gergő zenélt a FEM3 Caféban
2019-05-22 11:28:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Hallgass bele Antal Tímea és Demkó Gergő közös produkciójába, amit a FEM3 Caféban adtak elő
2019-05-22 11:24:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Az évente együttesen több millió ember halálát okozó influenza és a pneumococcus baktérium ellen egyszerre hatékony védőoltást hoztak létre az ausztráliai Adelaide-i Egyetem kutatói
2019-05-22 11:20:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez