Erősre sikerült a családi szülinapozás: csak később derült ki, hogy a torta bizony nem csak egy sima torta volt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A Vice helyi forrásokra hivatkozva ír arról a nem mindennapi születésnapi összejövetelről, amin több vendég, rosszul lett a marihuánás desszerttől. A jelentés szerint voltak akik, hánytak, de akadt olyan is, akit mentővel kellett kórházba szállítani. A résztvevők nagy része 50 év fölötti volt, sőt, akadtak olyanok is, akik már jócskán túl voltak nyolcadik x-en is. A drog nem véletlenül került az édességbe: az egyik húszas évei eleján járó férfi úgy gondolta, hogy megpróbálja feldobni a bulit úgy, hogy kábítószert kever a desszertbe.

A kórházban azt állapították meg, hogy a bevitt betegek szervezetében túl nagy mennyiségű marihuána volt. Az idősebbek szervezete nem tudta feldolgozni a nagy dózis THC-t.

Az egyik vendég szerint a hatás szinte azonnali volt, az édesség elfogyasztása után rögtön jöttek a tünetek. A társaságban volt olyan is, aki állítása szerint ráadásul allergiás is a kannabiszra, így nem túlzás azt állítani, hogy a tréfa akár az életébe is kerülhetett volna. Miután vége lett a káosznak maga a férfi vallotta be, hogy ő volt az, aki bedrogoztatta a társaságot. A fiatal azt mondta, hogy a szert egy barátjától vette, aki álltólag az Egyesült Államokból csempészi be a füvet.

Az esetet az össze vendég túlélte, rendőrségi feljelentés az ügyben nem történt.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Cennet: hétköznap délutánonként a TV2-n!
2019-02-24 05:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Szereplők: Scarlett Johansson, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Michael Pitt, Pi
2019-02-24 04:10:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez