Megölte ivócimboráját egy brit férfi, miután megtudta róla, hogy pedofil

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Megölte ivócimboráját egy brit férfi, miután megtudta róla, hogy pedofil

Elkezdődött egy londoni bíróságon a 48 éves Christopher McMahon pere, aki a vád szerint több késszúrással megölte 50 éves ivócimboráját, miután a férfi elárulta neki, hogy szexuálisan molesztált egy 6 éves gyereket ? jelentette a brit sajtó.

David Potter holttestét augusztus 26-án, öt nappal a gyilkosság után találták meg a saját lakásában, London Tooting nevű negyedében. A rendőrök azután törték fel a lakást, hogy Potter egyik barátja jelentette, hogy napok óta nem látja, és aggódott érte.

A vád szerint McMahon augusztus 20-án este együtt italozott Potterrel a lakásban, és valamikor másnap, a hajnali órákban ölte meg. A férfi ezután barátnője lakására ment, akivel már évek óta se veled se nélküled kapcsolatban volt. Ruhája csurom véres volt, és közölte a nővel, hogy ?megtettem?.

Halálra verték a börtönben egy nemzetközi pedofilhálózat elítélt vezetőjét A csoport tagjai a neten vadásztak kislányokra.

McMahon elmondta a nőnek, hogy áldozata egy pedofil volt, aki egy 6 éves gyereket molesztált. Miután másnap reggel elment a lakásból, a nőt a barátnőjével együtt meglátogatta a fia, és elmondta nekik, hogy mi történt előző este.

Fia barátnője ekkor értesítette a rendőröket, akik lefoglalták a véres ruhákat, de akkor még nem tudták, hogy mi történt Potterrel. McMahon két hónappal később tartóztatták le, miután bebizonyosodott, hogy Potter vére volt a ruháján.

A férfi vértócsában fekvő holttestét 5 nappal a gyilkosság után találták meg lakásában. A boncolás során kiderült, hogy több késszúrás érte a nyakát. A legsúlyosabb átvágta a gerincét, és több véreret, köztük a nyaki gyűjtőért is. Emellett védekezésre utaló sérüléseket találtak a férfi bal karján és kezén.

Az ügyészség közlése szerint nem kérdés, hogy a vádlott ölte meg Pottert. A lakásban a rendőrök megtalálták McMahon cipőjének véres nyomait, McMahon ruháján és cipőjén pedig ott volt az áldozat vére. Egy térfigyelő kamera pedig rögzítette, ahogy felmegy a lakásba.

Agyonverték a börtönben a gyerekmolesztálás miatt elítélt pedofilt Még egy hete sem volt a kaliforniai börtönben, amikor egy rabtársa rátámadt.

McMahon tagadja, hogy emberölést követett volna el. Tárgyalása még folytatódik.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Fogyatkoznak a Facebook által korábban bejelentett kriptovaluta, a Libra támogatói, miután az Ebay és a Stripe után a Mastercard is bejelentette, hogy a továbbiakban nem vesz részt a Libra bevezetésének előkészítésében – írja az MTI
2019-10-14 10:45:01 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a tanárral szemben, aki idén tavasszal eltörte diákja kezét az egyik helyi általános iskolában
2019-10-14 10:42:49 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Fashion Nova nevű online ruhakereskedő oldalon megtalálható ruhaköltemények sosem a visszafogottságukról voltak híresek
2019-10-14 10:40:56 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Koszti András, Velence – most már csak korábbi – polgármestere 2017 júniusában vette át az Év polgármestere díjat
2019-10-14 10:37:54 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A magyar tőzsde a péntek nagy emelkedés után lejjebb került ma délelőtt: a BUX 211 pontos mínusz mellett 0,5 százalékkal került lejjebb, míg a blue chipek közül egyedül a Richter volt képes minimális erősödésre ? írta meg a Portfolio
2019-10-14 10:28:05 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Hugh Jackman pénteken töltötte be az 51-et, ennek örömére pedig kapott egy videóüzenetet kollégájától, Ryan Reynoldstól, amiben elmondja Deadpool megformálója, hogy fájt neki, amit Jackman mondott róla, majd elénekelte a Happy Birthday-t neki, megjegyezve utána dühösen, hogy mindezt úgy énekelte ilyen jól, hogy nem tanult színházi színésznek, leseggfejezve a szüle
2019-10-14 10:21:42 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez