Budapesten van az új Dűne miatt Timothée Chalamet ? fotó

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Budapesten van az új Dűne miatt Timothée Chalamet ? fotó

A hetedik sor közepe a Facebook-oldalára rakott ki egy képet, ahogy Timothée Chalamet és Denis Villeneuve együtt beszélget és kávézik az Andrássy úton. A Szólíts a neveden és a most a mozikban forgó Csodálatos fiú színésze és Szárnyas fejvadász 2049 valamint egyebek mellett a Sicario – A bérgyilkos rendezője állítólag a Dűne című filmről beszélget, ami már csak azért sem elképzelhetetlen, mert ennek a forgatása miatt vannak Magyarországon.

Sétálsz egy fagyival az Andrássy úton és ekkor belebotlasz Timothée Chalamet és Denis Villeneuve kettősébe, amint egy Dűne nevű filmről beszélgetnek.(végre egy saját paparazzo fot?:).

Közzétette: A hetedik sor közepe2019. február 17., vasárnap

A film David Lynch azonos című, kultikussá vált sci-fijének remake-je lesz, pontosabban ugyanazon a könyvön, Frank Herbert A Dűnéjén alapul, de másmilyen lesz, mondta Villeneuve, ő ugyanis nagyon máshogy képzelte el a filmet, mint ahogyan Lynch.

A sok nő kedvence Jason Momoát is lehet, hogy láthatjuk majd a budapesti utcákat róni, pár napja legalábbis a Variety arról írt, hogy ő is szerepel majd a filmben, ahogy még Stellan Skarsgard, Rebecca Ferguson, Dave Bautista és Oscar Isaac is.

Aquaman is szerepelni fog az új Dűnében Tavasszal kezdődik a forgatás, Budapesten és Jordániában.

Kiemelt kép: Getty Images/Frazer Harrison

folytatás

Legkedveltebb hírek
A rendszerváltás óta folyamatosan nő a bűnözés Magyarországon
2019-03-24 00:55:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ötvös Csöpi, a legendás nyomozó két ügyben utazik a Balatonhoz
2019-03-23 22:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal az első fordulóban búcsúzott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna páros versenyében
2019-03-23 22:42:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez