Dubai Ingatlanok budapesti árakon

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Dubai Ingatlanok budapesti árakon

Dubai több évtizede tartja első helyét a világon mint a gazdagság, a csillogás és a minőség szinonimája. Az uralkodó (tanácsadóival együtt), nem kétség, hogy a világ legjobb marketing szakembere. Több évtizede tartja Dubait az érdeklődés középpontjában, miközben hihetetlen fejlődésen viszi át az országot, mindig megtalálva a helyes utat a világpolitika labirintusában.

írásunk célja, hogy rávilágítson arra az eddig soha nem látott helyzetre, ami a budapesti és a dubaji ingatlanpiac között az utóbbi években kialakult.

Sokaknak Dubai az elérhetetlenség szinonimája is, joggal azt is gondoljak, hogy az ilyen szintű minőségi fejlődés csak a hétköznapi halandó által elérhetetlen árszínvonalon valósítható meg.

A valóság azonban teljesen más. Röviden megfogalmazva a dubaji és budapesti ingatlanárak összeértek! Budapesti árakon lehet Dubaiban örök tulajdonú vadonatúj, csúcsminőségű ingatlanokhoz jutni, rendkívül kedvező feltételekkel, külföldiek számára is.

Mi ennek az oka, mi áll az árcímkék mögött? A Budapesten zajló ingatlan boom sok magyarázatra nem szorul, hiszen testközelből látjuk, hogy az elmúlt években milyen magasságokig emelkedtek az árak. Befektetők elmondása alapján ma Budapesten óriási kihívás a lakásvásárlás. A minőségi, hosszútávú, nyugodt befektetésre alkalmas ingatlanok ára egyszerűen exponenciálisan napról napra nő.

Nézzük Dubait! A 2020-ban megrendezésre kerülő világkiállítás megnyerése után (2013) Dubai soha nem látott fejlesztésekbe kezdett. Ezekkel a város lakott területe két-háromszorosára nő majd. A helyiek azt mondjak, hogy most zajlik Dubai második felépítése. Szükség is van a rengeteg ingatlanra, hiszen a kormányzat első számú célja, hogy a lakosságot a 2020-as évek közepe-végére duplájára növelje. 2016 és 2017 közt Dubai lakossága 3%-kal nőtt, tehát a kormány erőfeszítései eredményesek. Az új fejlesztések rendkívüli nagy száma óriási nyomás alá helyezte az ingatlanfejlesztőket. Ma Dubaiban csak az elsőosztályú minőségű, rendkívül kedvező áru ingatlan adható el. Ráadásként a helyi bankrendszer támogatásával a fejlesztők átadás utáni fizetési opcióval is kínálják a lakásokat külföldi állampolgárok részere is. Nem ritka az a Budapesten is megjelent konstrukció, ahol a fejlesztő garanciát vállal a tulajdonos bérleti díjbevételére.


Konkrétan 40 m2 körüli vadonatúj építésű befektetésre kiválóan alkalmas stúdióapartman négyzetméter ára 1 millió forintnál indul. Fix bérleti díjas konstrukcióval bérleti díjbevétel éves 8%,  és ez a bevétel dubaji fizetőeszköz dollárhoz való fix árfolyama miatt gyakorlatilag amerikai dollár alapon számolandó. Vessünk egy pillantást Dubai új szenzációja a Blue Waters Island-re. A Dubai Marinánál lévő új privát sziget az Ain Dubai, azaz a dubaji óriáskerék otthona. Dubaihoz híven az óriáskerék magassága a londoni testvérének közel duplája. A privát szigeten 200 étterem és szórakoztató egység valamint a Las Vegas-i Ceasars Palace hotel mellett 10 apartmanházban, 690 lakás is helyet kapott. A négyzetméterárak egy ilyen világszenzáció közvetlen közelében 1,5 millió forinttól indulnak, és 2 millió forint alatt, meg is állnak.

Amennyiben a fentiek felkeltettek érdeklődését, kérjük jelezze azt a dubai-ingatlanok.hu weboldalon.
Cégünk, GO360 Properties Dubaiban bejegyzett teljes körű (vétel, eladás és rövid illetve hosszú tavú bérbeadás, üzemeltetés) ingatlanügynökség áll szíves rendelkezésére! Kérje ingyenes konzultációnkat!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Az előttünk álló évtized legjelentősebb és egyben legfontosabb budapesti közlekedési beruházásairól írt Facebookon
2020-01-22 11:37:21 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Köszönöm a bizalmat! ? ezt írta keddi, a miniszterelnökkel folytatott megbeszélésén készült fotója alá a fideszes Boldog István, akinek neve egy, a választókörzetében történt korrupciógyanús ügyben vetődött fel, legközelebbi munkatársát pedig már őrizetbe is vették emiatt
2020-01-22 11:20:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az augusztus 18-tól 22-ig tartó Strandon fellép Ellie Goulding, a Sum 41, Dj Fresh és Wilkinson is ? közölték a szervezők az MTI-vel
2020-01-22 11:18:15 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
John Roberts amerikai főbíró megnyitotta a Donald Trump elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalását helyi idő szerint kedden kora délután, és a szenátorok csaknem 13 órai vita után 53:47 arányban - a republikánus és a demokrata pártiak szenátusi arányában - megszavazták a tárgyalás eljárási szabályait
2020-01-22 11:09:05 | Hozzászólások: 0 | hirextra
A gyermek súlyos sérülést szenvedett. (Bűnügy-baleset)
2020-01-22 11:07:24 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Egy elektromos autó átlagosan kilométerenként 70 grammnyi szén-dioxidot termel, csak nem közvetlenül, hanem az áramot előállító erőművön keresztül – mondta Hanula Barna, a Széchenyi István Egyetem dékánja szerda reggel az M1 aktuális csatornán
2020-01-22 11:06:37 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez