Dubai Ingatlanok budapesti árakon

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Dubai Ingatlanok budapesti árakon

Dubai több évtizede tartja első helyét a világon mint a gazdagság, a csillogás és a minőség szinonimája. Az uralkodó (tanácsadóival együtt), nem kétség, hogy a világ legjobb marketing szakembere. Több évtizede tartja Dubait az érdeklődés középpontjában, miközben hihetetlen fejlődésen viszi át az országot, mindig megtalálva a helyes utat a világpolitika labirintusában.

írásunk célja, hogy rávilágítson arra az eddig soha nem látott helyzetre, ami a budapesti és a dubaji ingatlanpiac között az utóbbi években kialakult.

Sokaknak Dubai az elérhetetlenség szinonimája is, joggal azt is gondoljak, hogy az ilyen szintű minőségi fejlődés csak a hétköznapi halandó által elérhetetlen árszínvonalon valósítható meg.

A valóság azonban teljesen más. Röviden megfogalmazva a dubaji és budapesti ingatlanárak összeértek! Budapesti árakon lehet Dubaiban örök tulajdonú vadonatúj, csúcsminőségű ingatlanokhoz jutni, rendkívül kedvező feltételekkel, külföldiek számára is.

Mi ennek az oka, mi áll az árcímkék mögött? A Budapesten zajló ingatlan boom sok magyarázatra nem szorul, hiszen testközelből látjuk, hogy az elmúlt években milyen magasságokig emelkedtek az árak. Befektetők elmondása alapján ma Budapesten óriási kihívás a lakásvásárlás. A minőségi, hosszútávú, nyugodt befektetésre alkalmas ingatlanok ára egyszerűen exponenciálisan napról napra nő.

Nézzük Dubait! A 2020-ban megrendezésre kerülő világkiállítás megnyerése után (2013) Dubai soha nem látott fejlesztésekbe kezdett. Ezekkel a város lakott területe két-háromszorosára nő majd. A helyiek azt mondjak, hogy most zajlik Dubai második felépítése. Szükség is van a rengeteg ingatlanra, hiszen a kormányzat első számú célja, hogy a lakosságot a 2020-as évek közepe-végére duplájára növelje. 2016 és 2017 közt Dubai lakossága 3%-kal nőtt, tehát a kormány erőfeszítései eredményesek. Az új fejlesztések rendkívüli nagy száma óriási nyomás alá helyezte az ingatlanfejlesztőket. Ma Dubaiban csak az elsőosztályú minőségű, rendkívül kedvező áru ingatlan adható el. Ráadásként a helyi bankrendszer támogatásával a fejlesztők átadás utáni fizetési opcióval is kínálják a lakásokat külföldi állampolgárok részere is. Nem ritka az a Budapesten is megjelent konstrukció, ahol a fejlesztő garanciát vállal a tulajdonos bérleti díjbevételére.


Konkrétan 40 m2 körüli vadonatúj építésű befektetésre kiválóan alkalmas stúdióapartman négyzetméter ára 1 millió forintnál indul. Fix bérleti díjas konstrukcióval bérleti díjbevétel éves 8%,  és ez a bevétel dubaji fizetőeszköz dollárhoz való fix árfolyama miatt gyakorlatilag amerikai dollár alapon számolandó. Vessünk egy pillantást Dubai új szenzációja a Blue Waters Island-re. A Dubai Marinánál lévő új privát sziget az Ain Dubai, azaz a dubaji óriáskerék otthona. Dubaihoz híven az óriáskerék magassága a londoni testvérének közel duplája. A privát szigeten 200 étterem és szórakoztató egység valamint a Las Vegas-i Ceasars Palace hotel mellett 10 apartmanházban, 690 lakás is helyet kapott. A négyzetméterárak egy ilyen világszenzáció közvetlen közelében 1,5 millió forinttól indulnak, és 2 millió forint alatt, meg is állnak.

Amennyiben a fentiek felkeltettek érdeklődését, kérjük jelezze azt a dubai-ingatlanok.hu weboldalon.
Cégünk, GO360 Properties Dubaiban bejegyzett teljes körű (vétel, eladás és rövid illetve hosszú tavú bérbeadás, üzemeltetés) ingatlanügynökség áll szíves rendelkezésére! Kérje ingyenes konzultációnkat!

folytatás

Legkedveltebb hírek
Minden idők harmadik legnagyobb nyereményét lehet szakítani, ha valaki egyedül találja el a helyes számokat, akkor menthetetlenül milliárdos lesz
2019-03-23 19:44:44 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A magyar emberek érdekeire hivatkozva sasszézna ki pártcsaládjából a Fidesz, ha nem tudja rendezni konfliktusait - derül ki a Novák Katalin által adott interjúból
2019-03-23 19:33:17 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A gép Frankfurtból tartott Isztambulba. Már a leszállás előtt megkezdték az újraélesztést, hiáb
2019-03-23 19:20:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
 Levágott tehénfejet és lábakat talált az út melletti illegális szemétdombon egy szabolcsi nő
2019-03-23 19:16:25 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
 185 hatalmas zsáknyi szemetet hoztak fel a Mályi tóból
2019-03-23 19:16:08 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Egy idős török utas halála miatt megszakította útját egy Frankfurtból Isztambulba tartó török utasszállító gép szombat délután Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren ? közölte Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője
2019-03-23 19:16:02 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez