Terence Hill átadta buggyja kulcsait, jól járt a magyar egészségügy

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Terence Hill átadta buggyja kulcsait, jól járt a magyar egészségügy

Lezajlott a Guido és Maurizio de Angelis-koncert, aminek két díszvendége Terence Hill és Kabir Bedi voltak, előbbi színész autójára, a Különben dühbe jövünkben látott Dune Buggyra lehetett licitálni, hogy aztán Hillék a Heim Pál gyermekkórháznak adják a járgányért kapott összeget.A legmagasabb licit összegéről nincsenek információk, a koncerten sem lehetett megtudni, mindössze annyit, hogy a győztes nem tudott eljönni, helyete lánya vette át a kulcsokat. Terence Hill is megemlékezett a dologról saját Facebook-oldalán.

Ahogy a 79 éves olasz színész írja:

Köszönöm, Budapest! Nagyon élveztem a koncertet Guidóékkal és Kabirral.

Ruby Rose színésznő után tehát Terence Hillék a következők, akik az állam helyett vásárolnak be egy magyar kórháznak, még ha nem is személyesen, de kimondottan nagy segítséget nyújtva.

Ruby Rose tényleg megmenti a magyar egészségügyet: bevásárolt az állam helyett Az ausztrál színésznőt feldúlta a magyar kórházak állapota, és szeretett volna tenni valamit. Tett.

Kiemelt kép: Instagram.com/terencehillofficial

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ötvös Csöpi, a legendás nyomozó két ügyben utazik a Balatonhoz
2019-03-23 22:50:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal az első fordulóban búcsúzott a Miamiban zajló keménypályás tenisztorna páros versenyében
2019-03-23 22:42:45 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez