Ismét kiosztották az Év Menedzsere díjakat

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ismét kiosztották az Év Menedzsere díjakat

A jubileumi eseményen öt kategóriában díjazták a tavalyi év legkiválóbb menedzsereit, azokat a személyiségükben is példamutató sikeres vezeto?ket, akiknek meghatározó szerepük van vállalatuk irányításában.

Az ?Év Menedzsere 2018? életműdíj kitüntetettje Bojár Gábor, a Graphisoft szoftverfejlesztő cég, az idén 20 éves budapesti Graphisoft Park és az Aquincum Institute of Technology felsőkotatási vállalkozás alapítója.

A ?Menedzserek a Társadalomért 2018? különdíj kitüntetettje Gerendai Károly kultúraszervező, a Sziget Fesztivál alapítója, Magyarország első Michelin-csillagos éttermének a tulajdonosa, a Szeretem Magyarországot Klub alapítója és vezetője.

Az ?Év Menedzsere 2018? díj kitüntetettje Kapitány István ? globális executive alelnök, Royal Dutch Shell, London Shell Centre. Az ?Év Fiatal Menedzsere 2018? díjazottja Fehér Gyula, az IBM Budapest Lab vezetője, a Ustream alapítója.

A Volkswagen és a Menedzserszövetség Kék Innovációs különdíjasa 2018-ban Joerg Bauer, a Tungsram-csoport tulajdonos, elnök-vezérigazgatója.

A Menedzserszövetség idén 25. alkalommal adta át az Év Menedzsere díjat, 20. alkalommal az Év Fiatal Menedzsere díjat, negyedik alkalommal az Életműdíjat, és második alkalommal a Kék Innovációs Különdíjat. Idén először a Menedzserek a Társadalomért különdíj is átadásra került.

Az öt kategóriában a Menedzserszövetség partnerszövetségei ? Amcham, Brit Kamara, Joint Venture Szövetség, FIVOSZ ? a jelölő bizottság elnöke (Bod Péter Ákos) és tagjai (Beck György, Fekete István, Jaksity György, Liptay Gabriella) jelölhettek. Ezt követően a bizottság kategóriánként három jelöltet tárt a Menedzserszövetség elnöksége elé, akik január 25-én, titkos szavazással választották ki a díjazottakat.

?A szövetség legfontosabb feladata a felső vezetők érdekképviselete mellett, hogy felhívja a figyelmet a felső vezetők munkájának fontosságára, a gazdasági életben betöltött fontos szerepükre. Ezt a védjegy oltalom alatt álló Év Menedzsere díjak átadásával is erősíteni szeretné az elnökség és az ügyvezetés? ? mondta Szirmák Botond, a Menedzserszövetség elnöke, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Arthur Kipps, a fiatal londoni ügyvéd felesége már négy éve halt meg, ám ő azóta is képtelen feldolgozni az elvesztését
2019-03-25 02:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Egyre elterjedtebb már Magyarországon is, hogy a barátnők babaváró bulit szerveznek a várandós kismama barátnőjüknek
2019-03-25 01:19:24 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ezeknek a lakásoknak a nagyrésze nem a hétköznapi pénztárcához van kitalálva, de a lokáció, a kialakítás vagy egyéb különleges részletek megindokolják a magas bérleti díját
2019-03-25 01:07:18 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Mindannyian szeretnénk kényelmesen, kellemesen, mondjuk úgy: jól élni, és mindeközben egészségesen is
2019-03-25 00:58:55 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ha a tavaszi nagytakarításon már túl vagyunk, de még mindig nem érezzük úgy, hogy a lakás miden pontja felkészült az új évszakra, akkor hasznosak lehetnek e heti tippjeink
2019-03-25 00:48:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Általános a vélekedés, miszerint a kedvező gazdasági helyzetnek és az élénkülő ingatlanpiacnak egymást erősítő hatása van, ami fennmaradhat mindaddig, amíg nőnek a bérek és kedvező hitelhez juthatnak az emberek
2019-03-25 00:37:44 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez