Ismét kiosztották az Év Menedzsere díjakat

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Ismét kiosztották az Év Menedzsere díjakat

A jubileumi eseményen öt kategóriában díjazták a tavalyi év legkiválóbb menedzsereit, azokat a személyiségükben is példamutató sikeres vezeto?ket, akiknek meghatározó szerepük van vállalatuk irányításában.

Az ?Év Menedzsere 2018? életműdíj kitüntetettje Bojár Gábor, a Graphisoft szoftverfejlesztő cég, az idén 20 éves budapesti Graphisoft Park és az Aquincum Institute of Technology felsőkotatási vállalkozás alapítója.

A ?Menedzserek a Társadalomért 2018? különdíj kitüntetettje Gerendai Károly kultúraszervező, a Sziget Fesztivál alapítója, Magyarország első Michelin-csillagos éttermének a tulajdonosa, a Szeretem Magyarországot Klub alapítója és vezetője.

Az ?Év Menedzsere 2018? díj kitüntetettje Kapitány István ? globális executive alelnök, Royal Dutch Shell, London Shell Centre. Az ?Év Fiatal Menedzsere 2018? díjazottja Fehér Gyula, az IBM Budapest Lab vezetője, a Ustream alapítója.

A Volkswagen és a Menedzserszövetség Kék Innovációs különdíjasa 2018-ban Joerg Bauer, a Tungsram-csoport tulajdonos, elnök-vezérigazgatója.

A Menedzserszövetség idén 25. alkalommal adta át az Év Menedzsere díjat, 20. alkalommal az Év Fiatal Menedzsere díjat, negyedik alkalommal az Életműdíjat, és második alkalommal a Kék Innovációs Különdíjat. Idén először a Menedzserek a Társadalomért különdíj is átadásra került.

Az öt kategóriában a Menedzserszövetség partnerszövetségei ? Amcham, Brit Kamara, Joint Venture Szövetség, FIVOSZ ? a jelölő bizottság elnöke (Bod Péter Ákos) és tagjai (Beck György, Fekete István, Jaksity György, Liptay Gabriella) jelölhettek. Ezt követően a bizottság kategóriánként három jelöltet tárt a Menedzserszövetség elnöksége elé, akik január 25-én, titkos szavazással választották ki a díjazottakat.

?A szövetség legfontosabb feladata a felső vezetők érdekképviselete mellett, hogy felhívja a figyelmet a felső vezetők munkájának fontosságára, a gazdasági életben betöltött fontos szerepükre. Ezt a védjegy oltalom alatt álló Év Menedzsere díjak átadásával is erősíteni szeretné az elnökség és az ügyvezetés? ? mondta Szirmák Botond, a Menedzserszövetség elnöke, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Ajánló - Szereplők: Rob Schneider, Eddie Griffin, Jeroen Krabbé, Til Schweiger, Hanna Verb
2020-01-18 00:05:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A Drágám, add az életed! című, hétköznap esténként jelentkező show adásaiban egy héten keresztül jól ismert párok férfi tagjai versengenek úgy, hogy szívük hölgye dönt sorsukról! A humoros ügyességi, vagy éppen embert próbáló feladatokat az a pasi
2020-01-17 23:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
2021. szeptembertől, hogy legyen idő felkészülni.
2020-01-17 23:26:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Amerikai életmód-sorozat
2020-01-17 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A múlt és a jelen elevenedik meg a különleges klip-összeállításban, ahol kizárólag a magyar felvételeké a főszerep
2020-01-17 22:30:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Idézd fel az Exatlon Hungary harmadik hetének legjobb pillanatait!
2020-01-17 22:23:15 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez