Nehéz egy influencer élete

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Egyre több internetes személyiség fordul életmód-tanácsadóhoz, hogy segítsen neki leküzdeni a munkájával járó stresszt és negatívumokat. Sok influencer szerint még mindig egy meg nem értett szakma az övék.

Sokan azt gondolnánk, hogy az internetes influencereknek van a legjobb munkájuk. Képeket lőnek, vlogolnak, sajtóeseményekre járnak, ajándékokat kapnak, majd mindezeket megosztják a megfelelő közösségi platformokon. Cél a lájkok és a követők szerzése.

Igen ám, de ahhoz, hogy ebben sikeresek legyenek, és megélhessenek belőle, nem elég az átlagos kép, vlog és megjelenés. A tökéletességre kell törekedniük, hiszen az adható el. Ez pedig rengeteg idővel és energiával jár.

Éppen ezért, és a kiégést elkerülendő, egyre több angol influencer fordul életmód-tanácsadóhoz. Madeline Shaw instagramos befolyásoló szerint: ?Hatalmas rajtunk a teher, hiszen szinte elvárt dolog lett tőlünk, hogy a nap 24 órájában dolgozzunk.?

View this post on Instagram

MAKING THE SUN SHINE IN YOUR LIFE, EVERY DAY. ? I feel like we're all a little glum and downbeat in the winter months. It can get super tough to stay positive through the pitch black mornings and rainy evenings – leaving bed feels like the hardest thing in the world. You are not alone, I promise, a lot of us will feel the same. I wanted to help by putting together six very simple ways to help you beat the winter blues and make the sun shine in your life EVERY DAY! Here's a sneak peak, but to read the whole thing you'll need to check the link in my bio ? 1. EAT MORE VEGGIES 2. JOURNAL AWAY 3. SOAK UP THE WINTER SUN 4. BOOK A MINI BREAK 5. GUT, SKIN & HAIR TLC (I'm sharing how) 6. GET ON THE PODCAST TRAIN! I hope you enjoy the blog and I hope tomorrow is a beautiful & positive day. #MakeTheSunshineEveryday ?

A post shared by Madeleine Shaw (@madeleine_shaw_) on Feb 13, 2019 at 11:39am PST

Az egész annak az eredménye, hogy az influencerkedés mint munka még egy nagyon gyerekcipőben járó ágazat. A legtöbben követünk influencereket, és sokan gondolhatják úgy, hogy ?ezt én is meg tudom csinálni?. Viszont akik arra adják a fejüket, hogy kiteszik magukat a különböző közösségi médiumokra, nem mindig tudják, hogy mire vállalkoznak. A rajongók mellett garantált, hogy megjelennek a negatív hangok, kritikák is, és velük együtt a trollok. Ezek együttese pedig egyre többet és többet követel, még több képet, vlogot, még személyesebb posztokat és így tovább. Hamar kiderülhet, hogy soha semmi nem lesz elég, és ami még fontosabb: soha semmi nem lesz elég jó.

A közösségi médiumok eleve rengeteg veszélyt rejtenek használóik számára. így nem meglepő hát, hogy sok influencer küzd mentális problémákkal és identitáskrízissel. Ezek megelőzése érdekében pedig sokan fordulnak életmód-tanácsadóhoz. Sam Jones okleveles életmód-tanácsadó szerint az influencerek maximalisták, és nagyon szigorúak saját magukhoz. Ezért fordulhatott elő az, hogy az elmúlt években az ügyfélkörében megsokszorozódtak az internetes befolyásolók. ?Számtalan okkal fordulnak hozzám influencerek. Sok esetben szeretnének közelebb kerülni saját magukhoz, megérteni, hogy kik is valójában. Mindezt azért, hogy autentikus tartalmakat közölhessenek a világ felé? ? mondja Jones.

(Tipp! A virtuális influencerek lenyomják a hús-véreket?)

Forrás: ThisIsInsider.com

Fotó: Pexels.com

The post Nehéz egy influencer élete appeared first on Social Daily.

folytatás

Legkedveltebb hírek
169 éve, 1850. augusztus 18-án hunyt el Honoré de Balzac francia író, a világirodalom egyik legtermé
2019-08-18 10:22:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Augusztus 19-én hivatalosan is lejár az amerikaiak Huawei ellen hozott szankcióinak felfüggesztése, de az ügyet jól ismerő informátorok szerint vasárnap újabb 90 nappal hosszabbíthatják ezt meg
2019-08-18 09:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
187 éve, 1830. augusztus 18-án született I. Ferenc József osztrák császár és magyar király, aki az 1
2019-08-18 08:37:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
Az iOS-esek már február óta használhatják a biometrikus (ujjlenyomatos) azonosítást a WhatsAppban
2019-08-18 08:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
És miért még jobb az ellenfél csapatát utálni? Nem csak a közösség jó, az agyunknak és az életkedvünknek is kedvez a drukkolás
2019-08-18 07:35:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Tudomány
Amerikának pedig ezúttal természetesen nem a Szovjetunió, hanem Kína az ellenfele
2019-08-17 19:52:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez