Velős választ küldött a Huawei a Samsung bemutatója után

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Velős választ küldött a Huawei a Samsung bemutatója után

Ahogy mi is írtunk róla, február 20. nagy nap volt a Samsung életében, hiszen bemutatásra kerültek az új Galaxy s10 mobilok, és a régóta rebesgetett, összehajtható Galaxy Fold is. A Huawei nem is hagyta ki az alkalmat, hogy némi figyelmet magának is kicsikarjon, ha már a fél világ a Samsungra figyel.

A kínaiak a közösségi média több felületén is ádáz marketingcsatába kezdtek, többek közt a hazai Facebook-oldalon és Instagram-fiókon is megjelent egy köszönetnyilvánítás, amin ez olvasható: ?Köszönjük, hogy bemelegítettétek a közönséget a NAGY SHOW előtt! Nagyot megyünk március 26-án. Készüljetek!?

The countdown to the next big thing is on. Join us 26.03.2019. #RewriteTheRules #HUAWEIP30 pic.twitter.com/bkEJJdt3vm

— Huawei Mobile (@HuaweiMobile) February 20, 2019

A Huawei hivatalos Twitter-oldalán pedig nemcsak képet, de rövidke videót is látunk egy kedvcsináló szöveggel, miszerint a visszaszámlálás elkezdődött az ?igazán nagy dolgokig?, szintén március 26-os dátummal.

Nem okoz nagy fejtörést, hogy a kínai cég ezen a napon fogja bemutatni a P30 és P30 Pro készülékeket, amelyekkel kapcsolatban már mi is többször írtuk, hogy mit várhatunk.

Lelepleződött a Huawei P30 Pro egyik nagy újdonsága A cég ügyvezetője készített olyan képet, ami hivatalossá tesz egy régóta keringő pletykát. Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Agyzsibbasztó áron jön a Samsung összehajtható képernyős mobiljaA Samsung megint emelte a tétet: kipróbáltuk mind a négy Galaxy S10 telefontNem semmi, hogy mivel jöhet a Samsung Galaxy A50
folytatás

Legkedveltebb hírek
Kamarás Iván művészcsaládban nőtt fel. Édesanyja, Uhrik Teodóra Kossuth-díjas táncműv
2019-03-22 09:11:27 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Állítja, igazából nem akarta megölni Trump kritikusait, de tudta,hogy akár fel is robbanhatnak
2019-03-22 09:01:48 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Mint kiderült, a brit kormányfő ?személyes sértésnek? tekinti, hogy a parlament késlelteti az Európából való távozást
2019-03-22 09:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez