Befejezi a ketrecharc legnagyobb legendája

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Befejezi a ketrecharc legnagyobb legendája

A visszavonulás mellett döntött minden idők egyik legjobb és legnépszerűbb ketrecharcosa, Georges St-Pierre, írja több lap, köztük az ESPN is. A hír hallatán Habib Nurmagomedov egyből kiírta az Instagramra, hogy St-Pierre megtisztelné őt, ha még egyszer utoljára, novemberben egy oktagonba lépnének, de a 37 éves kanadai azt mondta, ez nem fog összejönni és egy sajtótájékoztatón majd részletezi is, hogy miért nem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Let?s do it in November. After this fight you can retire. I grow up on your fights, and have nothing but respect for you, and I believe showed that to you George when you were in Moscow. But, it would be honor for me to share Octagon with one of the greatest fighters of all time. Let?s do it 155 lbs, or I give away 5lbs to you, cause you newer done 155. Well, it?s your choice 155 or 160, Montreal, NYC, Moscow or Abu Dhabi. Send me location my Friend ? #GSPvsKHABIB #ufc #mma #history #RUSSIAvsCANADA

Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) által megosztott bejegyzés, Febr 20., 2019, időpont: 9:31 (PST időzóna szerint)

St-Pierre 2002-ben debütált az MMA-ban, első öt mérkőzését megnyerte, majd 2003-ban leszerződött a UFC-vel és óriási szerepe volt abban, hogy maga a sorozat, meg úgy eleve a ketrecharc olyan népszerű lett, mint amilyen napjainkban.

Háromszor volt bajnok váltósúlyban, majd 2017-ben debütált középsúlyban is, ahol egyből övet nyert. Ezzel ő lett a negyedik ketrecharcos, aki két különböző súlycsoportban nyert bajnoki címet.

Ez utóbbi, a Michael Bisping elleni összecsapása volt az utolsó 2017 novemberében, azóta nem küzdött meg senkivel. Előtte is kihagyott egy hosszabb időszakot, azt megelőzően ugyanis 2013-ban harcolt legutóbb, de Bisping elleni meccsét követően tényleg komolyan felmerült a lehetősége egy Nurmagomedov elleni mérkőzésnek, sokan bíztak benne, hogy folytatja.

26-2-es mérleggel vonul vissza.

Nyitókép: Mike Stobe / GETTY IMAGES NORTH AMERICA

folytatás

Legkedveltebb hírek
Véres merényletek sorozatával próbálják megakadályozni a tálibok az elnökválasztást, két nap alatt közel ötven embert öltek meg
2019-09-19 09:10:07 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A bírósági pereket igyekszenek kiváltani a kamarák mellett működő egyeztető testületek
2019-09-19 09:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A házelnök a Reformátusok szárszói konferenciáján azt is felvázolta, hogy a legrosszabb kereszténydemokrata politika is jobb, mint a legjobb nem keresztény politika
2019-09-19 08:58:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Az önkormányzati választásokra augusztus 24-én kezdődött el az aláírásgyűjtés
2019-09-19 08:20:47 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez