Mérföldkőhöz érkezett a National Geographic

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

A NatGeo lett az első brand az Instagramon, amelynek sikerült elérnie a 100 millió követőt. Egy nyereményjáték bejelentésével köszönték meg a felhasználóknak.

2012-ben, a National Geographic Instagramon való debütálásakor még csak alig egy tucat fotós osztott meg képeket a profilra. A mostani mérföldkő elérése után a National Geographic köszönőposztjában háláját fejezte ki többek között annak a ma már több mint 130 fotósnak szerte a világban, akik közvetlenül és rendszeresen látják el tartalommal a fiókot.

Éppen a sok fotósnak köszönhető, hogy az oldal tele van változatosabbnál változatosabb posztokkal. A NatGeo egyik alappillére a ?diverzitás és az autentikus tartalmak?, éppen ezért a profiljukra posztoló természetfotósok teljesen szabad kezet kapnak a tartalomgyártásban. A színes és változatos posztok, úgy tűnik, a követők tetszését is elnyerte, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a mostani 100 milliós követői ?álomhatár? átlépése.

?Nagyon sokat köszönhetünk az Instagramnak. A történeteink nagy részét már az Instagramon osztjuk meg, hiszen amíg a magazinban véges a megjeleníthető tartalom, addig az Instagramon ez a szám végtelen, és nem utolsósorban kötetlen. A platform alapjaiban változtatta meg a munkánkat. Az újításokat kihasználva pedig újabb és újabb módon tudunk történeteket mesélni, legyen szó Insta-sztorikról vagy élő bejelentkezésekről? ? mondta Aaron Huey, a National Geographic egyik fotósa.

A neves alkalom apropóján most a NatGeo szeretne kedveskedni a követőinek. Arra invitálják a fotózás szerelmeseit, hogy osszanak meg National Geographic-inspirált képeket az Instagramon, amihez használják a #natgeo100contest hashtaget. Az általuk 10 legjobbnak ítélt képet pedig megosztják majd a NatGeo Instagramján is. Sőt, a tíz szerencsés között kisorsolásra kerül a főnyeremény, egy tanzániai szafari.

A National Geographic tavaly óta egyre nagyobb figyelmet fordít a közösségi médiás, azon belül is az instagramos megjelenésére. Olyannyira, hogy az Instagram újításait alkalmazva, 2018-ban már jelentős hangsúlyt fektettek a reklámkampányok lehető legsokszínűbb kihasználására. Ez pedig a követők számának rohamos gyarapodását produkálta.

Forrás: Vox.com

Fotó: Instagram

The post Mérföldkőhöz érkezett a National Geographic appeared first on Social Daily.

folytatás

Legkedveltebb hírek
Nem kevesebbet állít a Mozilla egy korábbi vezetője, aki a Firefox fejlesztésén dolgozott, hogy valójában nemtelen eszközökkel tudta sikerre vinni a Google saját böngészőjét, a Chrome-ot
2019-04-20 10:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Száznégy éve, 1915. április 20-án született Szeleczky Zita, az 1940-es évek első felének egyik
2019-04-20 08:29:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
A Chrome 75 érkezésével megváltozik az inkognitó mód: a weboldalak nem tudják majd eldönteni, a hagyományos módon vagy ?álruhában? keresték fel őket
2019-04-20 08:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Ausztrália egyik legizgalmasabb megoldatlan bűntényében egymást követték a szürreális fordulatok
2019-04-20 07:16:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Tudomány
Az építészek és az építőmunkások stabilizálták a párizsi Notre-Dame székesegyház tűzvészben meggyengült struktúráját, és a tűzoltók péntek éjjel megkezdték a levonulást a katasztrófa helyszínéről - jelentette be péntek éjjel a tűzoltóság
2019-04-20 06:39:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Áprilisban mutathatja be a kínai Vivo az Y17-es készülékét, amihez egy szabad szemmel is jól látható méretű akkumulátor társul majd
2019-04-19 18:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez