Egy holttest nyitott koporsóban került a szamarai önkormányzat elé

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Egy holttest nyitott koporsóban került a szamarai önkormányzat elé

Döbbenetes történetekről számolnak be az orosz lapok, a cikkekben a Szamara városában kialakult áldatlan temetkezési állapotokról derülnek ki egyre durvább részletek.

A botrány egy közelmúltban történt haláleset után robbant ki. Egy férfi február elején TBC következtében elhunyt, családja nem tudta azonnal eltemettetni, lévén, hogy nem állt rendelkezésükre elegendő pénz a temetésre.

Végül sikerült egy Vorobjov nevű temetkezési vállalkozóval megállapodniuk, a szertartásért 8 ezer rubelt (34 ezer forint) kért a cég. Csakhogy ? mint később kiderült ? a Rubezsnoje temetőben, ahol végső nyughelyére került volna a férfi,

egy másik vállalat ?monopolhelyzetben? van, náluk viszont 50 ezer rubelbe (213 ezer forint) kerül a búcsúztatás.

Egy helyi képviselő, Azat Tujmaszov a Twitter-oldalán dokumentálja a történteket, innen lehet tudni, hogy február 21-én harminc ?bandita? jelent meg a kórháznál (a temetőben dolgozó cég ?képviseletében?), akik meg akarták akadályozni, hogy a család elvigye a holttestet.

A következő affér akkor történt, amikor a Vorobjov-cég munkatársai kimentek a temetőbe, hogy kiássák a sírt, ám ismét megjelentek a konkurencia emberei: az orvosi maszkot viselő maffiózók körülvették a parcellát és nem engedték, hogy a család által megbízott vállalkozás alkalmazottai nekiálljanak a munkálatoknak.

Az özvegynek ezen a ponton lett elege, és ? a temetkezési maffiaharc elleni tiltakozásul ? a nyitott koporsót férje holttestével letette a helyi önkormányzat épülete előtt. Erről készült videó is a helyi képviselő jóvoltából, a felvétel megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

@D_Azaroff ?? ??? ? ?? ??????? ?????? ??????? ???????? ?????.?????? ????? ????? ??????? ????? ? ?? ???????????? ?????. ?? ?????? ????? ? ?????? ???? ? ???? ?????? ???????, ???????, ???? ?? ?????, ?? ??????? ?????????.???? ??????????? ??? ????, ? ?? ?????? ??. pic.twitter.com/zsQlwhLu6L

— ???????? ???? (@A_Tuimasov) February 21, 2019

A férfi holttestét végül egy közeli falu temetőjében kellett elhantolni. A botrány miatt az önkormányzat azt ígérte, vizsgálatot indít az ügyben. Azóta egyébként kiderült, hogy a maffiamódszereket alkalmazó cég korábban ugyanígy ellehetetlenített egy másik temetést, majd még aznap a konkurens cég vezetőjének, Alekszej Vorobjovnak az autóját felgyújtották.

via RIA Novosztyi, Moszkovszkij Komszomolec 

Pucér nő vonaglik egy koporsón, és ez emberek ezreit érdekli Szakmai falinaptár egy temetkezésben érdekelt cégtől.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Az alváshiány a menedzsereket, a vállalkozókat és a vezetőket nagy mértékben érinti, a túl sok munka gyakran a társadalmi státusz egyfajta kifejeződése: ?Tele vagyok munkával, vagyis nélkülözhetetlen vagyok!? Pedig vezető munkakörben nagyon is fontos lenne az alvás, mert annak hiánya rontja a munkahelyi teljesítményt, beteggé tehet és kiégéshez vezethet
2019-04-19 00:33:34 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ahányféle ember, annyiféle alvó létezik. Mindenkinek kicsit mások az alvási szokásai. Vannak, akik t
2019-04-19 00:33:31 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A szakértők tippje szerint az emberiség körülbelül 60 százaléka osztja meg az ágyát valakivel
2019-04-19 00:32:03 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Az alvás két nagy kategóriára osztható, a REM és a nem-REM alvásra: a REM a gyors szemmozgás, a rapid-eye movement rövidítése), amelyek egymást váltják
2019-04-19 00:29:48 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez