Mintha a Huaweit másolná az Oppo összehajthatós mobilja

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Mintha a Huaweit másolná az Oppo összehajthatós mobilja

Az elmúlt hét a különféle összehajtható kijelzős okostelefonoktól volt hangos: először a Samsung mutatta meg Unpacked eseményén a régóta várt Galaxy Foldot, majd jött a Huawei Mate X, ami a gyártó első összehajtható képernyővel szerelt mobilja. Miután a kínai Oppo a Mobil Világkongresszuson (MWC) egy 5G-s mobillal és a 10x-es zoomkamerájával pirított, megmutatta saját összehajthatós eszközének koncepcióját is, ám meglepő módon nem az expó keretein belül.

A cég elnöke, Brian Shen a kínai Weibo közösségi oldalon keresztül jelentette be a prototípust, ami a Royole és a Huawei megoldásához hasonlóan kifelé lehet szétteríteni.

Fotó: Brian Shen / Weibo

A még el sem nevezett telefon egyébként túlságosan is nagy hasonlóságot mutat a Huawei Mate X-szel, ezért csúszhatott az időzítés is. Az eredeti terv szerint a mobilexpón mutatták volna meg az eszközt az Oppo keynote-ján, de a cég szerint ?nem lett volna értelme?. Ez igaz is, mivel az eszköz tényleg majdnem ugyanúgy néz ki, mint a Mate X: még a kamera-elhelyezés is azonos, és a cégek logója is egyazon helyre került. A kínaiak visszavonulójának minden bizonnyal az az oka, hogy elkerüljék a másolás vádját. Persze Shen a kommentszekcióban leszögezte, hogy a dizájn teljesen házon belüli fejlesztés eredménye.

Shen hozzátette, hogy érdeklődés függvényében döntenek majd arról, hogy tömeggyártásba kerül-e a mobil.

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Neten vásárolt jelszóval költötte más pénzét egy budapesti férfiFelgyorsítja a böngészést a Google új szolgáltatásaA Huawei elnöke szerint enyhülni kezdtek az amerikaiak
folytatás

Legkedveltebb hírek
Az Alavés nem tudott pontot rabolni a címvédőtől a La Liga 34
2019-04-24 00:15:27 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Új résszel folytatódik a Bezár a bazár! II. évada szerdán 19.10-től a TV2-n!
2019-04-24 00:05:23 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
A La Liga 34. fordulójában roppant fontos három pontot szerzett a hazai csapat.
2019-04-23 23:57:58 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Nézd meg a Pénzt vagy éveket! legújabb részét!
2019-04-23 23:20:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez