Az óvónő azt hazudta, a 3 éves kislány csak elesett, aztán a szülők elszörnyedve nézték a videót

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az óvónő azt hazudta, a 3 éves kislány csak elesett, aztán a szülők elszörnyedve nézték a videót

A helyi hatóságok nyomozást indítottak egy óvoda ellen az amerikai Missouri államban, miután videó bizonyította, hogy az egyik alkalmazott olyan erővel vágott a szekrényhez egy 3 éves kislányt, hogy mentővel kellett kórházba szállítani ? jelentette a helyi sajtó.

A kislány szüleinek először azt mondták, hogy gyermekük csak elesett a szőnyegben, és akkor verte be a fejét. A szülők azonban nem nyugodtak bele a magyarázatba. Nem értették, hogyan szerezhetett egy sima eleséstől olyan súlyos sérülést a homlokán, hogy hét öltéssel kellett összevarrni a fejbőrét.

A szülők öt nappal a február elsején történt eset után nézték meg a biztonsági kamerás felvételt, az óvoda igazgatójának társaságában, aki szintén először látta a saját szemével, hogy valójában mi történt.

Az amerikai sajtónak átadott felvételen látni, ahogy az óvoda egyik dolgozója odamegy az asztal mellett álló gyerekhez, majd nagy erővel megragadja a karját, és erőszakosan vonszolni kezdi. Majd nagy lendülettel elhajítja a kislányt, aki métereket csúszott a földön, és fejjel nekicsapódott egy szekrénynek. A dolgozó ezután felemelte a fejét fogva síró gyereket és papírtörlőkhöz vitte.

A kislányt végül mentővel szállították kórházba a St Louis egyik elővárosában található óvodából. A család ügyvédjének elmondása szerint a kislány utána három napot töltött el a kórházban, miután sebe elfertőződött.

Az ügyvéd közölte, hogy a szülők, akiknek nevét nem hozták nyilvánosságra, most azt tervezik, hogy pert indítanak az óvoda ellen. Jennifer Hansen elmondása szerint a család azért vitte a nyilvánosság elé az ügyet, hogy más gyerekkel ilyen eset ne fordulhasson elő.

Összeharapdált nemi szerv, pofozás, övvel fojtogatás ? elszabadult az erőszak egy újbudai óvodábanAz önkormányzat tud a dologról, szerintük az a baj, hogy jelentősen nőtt azoknak a gyerekeknek a száma, akik ?szociális készségekben? eltérnek a koruknak megfeleltethető szinttől.

Az óvoda igazgatója, Sharon Williams azonnal kirúgta a videón látható óvónőt. Majd egy másikat is. A helyi rendőrség ugyanis az esettel kapcsolatban indított nyomozás közben talált még egy videót, amin gyerekbántalmazást lehetett látni. Akkor a dolgozó olyan erővel szorította meg egy gyerek karját, hogy körmei átlyukasztották a bőrét.

A rendőrség közlése szerint két hét múlva fogják átadni az összegyűjtött bizonyítékokat a megyei ügyésznek, és ő dönt majd arról, hogy vádat emelnek-e a két dolgozó ellen – írta az ABC News .

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Kiderül előrejelzése szerint hétfőn a Dunántúl déli, délnyugati részén kevés felhő, napos idő várható, csapadék csak kis eséllyel alakulhat ki, másutt ugyanakkor erősödő gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és szórványosan zápor, főként északkeleten elszórtan zivatar is kialakulhat
2019-04-22 06:29:32 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ruvan Gunasekera szerint a sebesültek száma hozzávetőleg ötszáz
2019-04-22 06:21:02 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Ajánló - Doktor House szombat és vasárnap délutánonként a JockyTV-n!
2019-04-22 05:40:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Szereplők: Meryl Streep, Anne Hathaway, Stanley Tucci, Emily Blunt, Simon Baker,
2019-04-22 05:35:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Ajánló - Hőhullám vasárnap esténként a Humor+ -on!
2019-04-22 05:15:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Enno Vogt juhász kedvenc fekete báránykája eltűnik, és már-már bele kell törődnie, hogy végleg elveszett
2019-04-22 05:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez