Az óvónő azt hazudta, a 3 éves kislány csak elesett, aztán a szülők elszörnyedve nézték a videót

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Az óvónő azt hazudta, a 3 éves kislány csak elesett, aztán a szülők elszörnyedve nézték a videót

A helyi hatóságok nyomozást indítottak egy óvoda ellen az amerikai Missouri államban, miután videó bizonyította, hogy az egyik alkalmazott olyan erővel vágott a szekrényhez egy 3 éves kislányt, hogy mentővel kellett kórházba szállítani ? jelentette a helyi sajtó.

A kislány szüleinek először azt mondták, hogy gyermekük csak elesett a szőnyegben, és akkor verte be a fejét. A szülők azonban nem nyugodtak bele a magyarázatba. Nem értették, hogyan szerezhetett egy sima eleséstől olyan súlyos sérülést a homlokán, hogy hét öltéssel kellett összevarrni a fejbőrét.

A szülők öt nappal a február elsején történt eset után nézték meg a biztonsági kamerás felvételt, az óvoda igazgatójának társaságában, aki szintén először látta a saját szemével, hogy valójában mi történt.

Az amerikai sajtónak átadott felvételen látni, ahogy az óvoda egyik dolgozója odamegy az asztal mellett álló gyerekhez, majd nagy erővel megragadja a karját, és erőszakosan vonszolni kezdi. Majd nagy lendülettel elhajítja a kislányt, aki métereket csúszott a földön, és fejjel nekicsapódott egy szekrénynek. A dolgozó ezután felemelte a fejét fogva síró gyereket és papírtörlőkhöz vitte.

A kislányt végül mentővel szállították kórházba a St Louis egyik elővárosában található óvodából. A család ügyvédjének elmondása szerint a kislány utána három napot töltött el a kórházban, miután sebe elfertőződött.

Az ügyvéd közölte, hogy a szülők, akiknek nevét nem hozták nyilvánosságra, most azt tervezik, hogy pert indítanak az óvoda ellen. Jennifer Hansen elmondása szerint a család azért vitte a nyilvánosság elé az ügyet, hogy más gyerekkel ilyen eset ne fordulhasson elő.

Összeharapdált nemi szerv, pofozás, övvel fojtogatás ? elszabadult az erőszak egy újbudai óvodábanAz önkormányzat tud a dologról, szerintük az a baj, hogy jelentősen nőtt azoknak a gyerekeknek a száma, akik ?szociális készségekben? eltérnek a koruknak megfeleltethető szinttől.

Az óvoda igazgatója, Sharon Williams azonnal kirúgta a videón látható óvónőt. Majd egy másikat is. A helyi rendőrség ugyanis az esettel kapcsolatban indított nyomozás közben talált még egy videót, amin gyerekbántalmazást lehetett látni. Akkor a dolgozó olyan erővel szorította meg egy gyerek karját, hogy körmei átlyukasztották a bőrét.

A rendőrség közlése szerint két hét múlva fogják átadni az összegyűjtött bizonyítékokat a megyei ügyésznek, és ő dönt majd arról, hogy vádat emelnek-e a két dolgozó ellen – írta az ABC News .

folytatás

Legkedveltebb hírek
Április 15-i hatállyal távozom a Mediaworks Hungary Zrt
2020-04-09 16:16:36 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A fekvőbetegeket fogadó összes hazai gyógyító intézményben a közfinanszírozott ágyak minimum 60 százalékát alkalmassá kell tenni az új koronavírussal fertőzöttek ellátására ? derül ki a lapunk birtokába került miniszteri levélből
2020-04-09 16:03:13 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Az orosz oligarchák jelentős összeggel szállnak be a védekezésbe
2020-04-09 15:47:47 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A főpolgármester szerint nem kell infektológusnak lenni ahhoz, hogy értsük: ahol sok idős, beteg ember él egy helyen, ott különösen nagy a járvány kockázata
2020-04-09 15:46:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
A gyógyszerek és a védőoltások (vakcinák) forgalomba hozataluk előtt számos kísérleti, illetve vizsgálati fázison esnek át
2020-04-09 15:34:33 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöksége befejezetté nyilvánította a 2019/20-as hazai bajnoki és kupasorozatokat
2020-04-09 15:29:01 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez