Kósa feleségének alapítványa családok nélküli családos programot szervezett állami támogatásból

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Kósa feleségének alapítványa családok nélküli családos programot szervezett állami támogatásból

Debrecen egyik bárjában sok fiatal összegyűlt szombat este, azért, hogy szokás szerint különböző társasjátékokkal játszanak. Ők viszont nem tudták, hogy a rendezvényt Kósa Lajos feleségének egyesülete szervezte, a kapcsolódó programsorozatot 10 millió forinttal támogatta az Emmi.

Az Index olvasója is ott volt ezen a kocsmázáson, ő számolt be arról, hogy 4-5 asztalnál társasjátékoztak a bárban, ?amikor megjelent három nő, kirakták a Debreceni Kőr Dáma Egyesület roll-upját, fotósuk lőtt néhány képet a társasjátékozó fiatalokról, a szervezők odamentek beszélgetni egy-két asztalhoz az ott ülőkkel, majd alig háromnegyed óra múlva leléptek?.

Másnap utánanézett, és a Kőr Dráma Egyesület honlapján meglepetten látta, hogy ő is részt vett a Generációk társasjátéka nevű programon. A rendezvény a Kapcsolj Ki nevű mobilmentes programsorozat része volt, amit az Egyszülős Központ indított februárban. ?Internetes biztonság, zaklatás, felelős mobilhasználat? témákhoz kapcsolódóan hirdettek programokat az ország több városában, hogy a felnőttek és a fiatalok közötti digitális szakadékot csökkentsék.

A Kőr Dáma Egyesület honlapján megjelent beszámoló szerint a programot nagy érdeklődés övezte, és ?8-10 család játszott különböző társasjátékokat egy moderátor vezetésével?,  de az Index olvasója ebből nem tapasztalt semmit. Az Egyesület később a családos részt el is távolította az oldalról. Az Index telefonon elérte Porkoláb Gyöngyit, Kósa Lajos feleségét, aki elmondta:

A társasjáték est egy hosszabb távú helyi programnak volt a nyitóalkalma. Debrecen közterein szeretnénk kreatív interaktív társasjátékokat installálni, együttműködve az egyetemmel és a debreceni vállalatokkal.

Porkoláb cáfolta, hogy a fotós engedély nélkül készített volna képeket. A debreceni társasjáték estet ?a nagy érdeklődés és a rengeteg izgalmas visszajelzés után? az egyesület március végén megismétli.

(kiemelt kép: Derencsényi István / Facebook / CSAK egy nő)

folytatás

Legkedveltebb hírek
A szövetségi kapitány, Märcz Tamás szerint morális győzelmet is jelent a belgrádi világliga szuperdöntőben szereplő férfi vízilabda-válogatottnak az Európa-bajnoki ezüstérmes spanyolok felett aratott szerdai diadal, írja az MTI
2019-06-19 20:16:30 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Dél-India egyes részein emberek millióinak vízellátása függ a tartálykocsik érkezésétől
2019-06-19 20:15:12 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Lezárták a ferihegyi repteret, nem tudnak leszállni a gépek Meghalt Horváth Ádám, a Szomszédok rend
2019-06-19 19:37:23 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Hónapok óta tart a pingpong a Fidesz aláírásgyűjtésének ügyében
2019-06-19 19:25:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Belföld
Bacsó Péter klasszikusa, A tanú 1969-ben készült el, ám a Kádár-rendszer kultúrpápája, Aczél György egészen 1979-ig nem hagyta
2019-06-19 19:24:30 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez