A londoni Notting Hillt ellepték az influencerek

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A londoni Notting Hillt ellepték az influencerek

London előkelő városrésze az Instagram-sztárok egyik kedvelt helyszíne, a környéken lakók viszont megelégelték, hogy otthonaik közelében rögtönzött fotózásokat tartanak a bloggerek.

Notting Hill eleve népszerű a celebvadászok számára, mivel rengeteg sztár lakik errefelé. Emellett a turistáknak is közkedvelt zarándokhelye, hiszen a látványos viktoriánus kori építészeti stílus és az élénk színekben pompázó homlokzatok sokak érdeklődését felkelti. Sőt, a környék a filmrajongókat is vonzza, mivel itt forgatták a népszerű Sztárom a párom című filmet is Julia Robertsszel és Hugh Granttel a főszerepben. így az évtizedek során az itt lakók bizonyára hozzászoktak, hogy lakóterületük világhírű népszerűségnek örvend.

Az elmúlt évek és a közösségi média térhódítása azonban nem várt változásokat eredményezett Notting Hillnek. Ugyanis az elmúlt hat hónapban egyre több és több instagramos influencer és blogger választja fotózásai helyszínéül a történelmi városrészt. Ezt pedig már a lakók sem nézik jó szemmel. Főleg, mivel a lakosságra kicsit sincsenek tekintettel a lájkokért és követőkért bármit megtenni képes fiatalok.

Daphne Lamirel a következőt nyilatkozta a The Standardnek: ?Kezdetben az egész még aranyos volt. Ma már őrület, hogy mi történik erre. Ezek régi házak, vékonyak a falak, egész nap hallani, ahogy nevetgélnek és az ablakaink alatt fotózkodnak. Már ki se lehet nézni az ablakon, mert akkor ránk szólnak, hogy benne vagyunk a képben. Erre eddig nem volt példa.?

Ha azt gondolnánk, hogy ezek az Insta-celebek csak jönnek és mennek, mindössze néhány spontán fotó erejéig maradnak, nagyot tévednénk. Nem ritkaság, hogy egy-egy csoport hordozható öltözőfülkékkel telepedik le a legnépszerűbb helyszíneken, csak hogy különböző ruhákban tudjanak pózolni a posztokon.

Olivia Lamb, aki szintén a környéken lakik, már szinte hozzászokott, hogy különböző influencerek posztjain nap mint nap visszaköszön saját házának látványa. Ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy lehet, hogy mégsem olyan rossz dolog a virtuális influencerek egyre nagyobb térnyerése.

Forrás: The Standard

Fotó: The Standard

The post A londoni Notting Hillt ellepték az influencerek appeared first on Social Daily.

folytatás

Legkedveltebb hírek
1919. április 20-án egy hónapja a Tanácsköztársaság volt hatalmon, és ez a sajtón is látszott:
2019-04-20 12:21:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
A Sensor Tower negyedéves jelentéséből kiderül, hogy mely alkalmazások hozták a legtöbb pénzt fejlesztőiknek (no meg az alkalmazás-áruházaknak), melyek voltak a legtöbbször letöltött appok és hogy összességében mennyit költött a világ mobil alkalmazásokra az év első három hónapjában
2019-04-20 12:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Nem kevesebbet állít a Mozilla egy korábbi vezetője, aki a Firefox fejlesztésén dolgozott, hogy valójában nemtelen eszközökkel tudta sikerre vinni a Google saját böngészőjét, a Chrome-ot
2019-04-20 10:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Száznégy éve, 1915. április 20-án született Szeleczky Zita, az 1940-es évek első felének egyik
2019-04-20 08:29:00 | Hozzászólások: 0 | Múlt-Kor
A Chrome 75 érkezésével megváltozik az inkognitó mód: a weboldalak nem tudják majd eldönteni, a hagyományos módon vagy ?álruhában? keresték fel őket
2019-04-20 08:03:00 | Hozzászólások: 0 | HVG
Ausztrália egyik legizgalmasabb megoldatlan bűntényében egymást követték a szürreális fordulatok
2019-04-20 07:16:00 | Hozzászólások: 0 | Index.hu - Tudomány
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez