Világszerte akadozhat a Gmail

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
Világszerte akadozhat a Gmail

Magyar idő szerint hajnal négy körül világszerte több ezer visszajelzés érkezett a felhasználóktól azzal kapcsolatban, hogy a Google szolgáltatásai, köztük a Gmail, a Drive, a Hangouts és a Térképek is akadozik. Egyaránt panaszkodtak az USA-ból, Japánból, európai országokból.

A keresőcég hamar reagált a fennakadásra, közleményük szerint a felhasználók ugyan a Gmailhez hozzáférhetnek, de az üzenetek betöltésekor és írásakor problémák merülhetnek fel: azok késve, vagy egyáltalán nem jelennek meg, illetve más váratlan viselkedést produkálhatnak. A Drive felhős háttértár esetében a fájlok fel- és letöltése, a Google Térképben pedig az Utcanézet rakoncátlankodhat.

Azóta a problémát elvileg sikerült elhárítani, ám a downdetector alapján ugyan sokkal kisebb számban, de még mindig tapasztalhatnak a felhasználók furcsaságokat, tehát ha nem jó valamiért a levelező, vagy a Drive, ez állhat a háttérben, és arra is lehet kifogásunk, ha nem válaszoltunk meg egy mailt.

big shout out to the global crash of gmail for being my excuse for not replying to anyone today

— James Colley (@JamColley) March 13, 2019

If anyone needs me I'll now be at hotpies140@hotmail.com #gmail

— Luke Henriques-Gomes (@lukehgomes) March 13, 2019

Dömös Zsuzsanna korábbi cikkei Nagyobb biztonságban vannak a magyarokSzuper funkciót kapott a WindowsEgy kézre tervezték a Samsung kompakt, olcsóbb Galaxy S10 mobilját
folytatás