A Harry Potter sztárja elnézést kért egész Japántól felkavaró pólója miatt

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
A Harry Potter sztárja elnézést kért egész Japántól felkavaró pólója miatt

Tom Felton, a Harry Potter-filmek Draco Melfoya igen sok japán haragját kiváltotta, miután posztolt egy zenés videót az Instagramjára. Nem a produkcióval volt baj, hanem a színész pólójával, az ugyanis Japán felkelő nap zászlaját ábrázolta. A zászló a nacionalizmust jelképezi a japánoknak, és a II. világháború rémségeire emlékezteti őket, tekintve, hogy ez volt a Japán Birodalmi Hadsereg hivatalos jelképe. Sporteseményeken is fel-feltűnik, mert harci szellemet szimbolizál, megítélése viszont inkább negatív, nem csoda, hogy Felton képe is erős indulatokat váltott ki sokakból. Ő maga később kért elnézést emiatt:

Őszinte bocsánatomat szeretném kifejezni, a legutóbbi Instagram-videómmal senkit nem akartam megsérteni. Ötletem sem volt, hogy a pólóm bármilyen szimbolikával rendelkezik. Egy életszerető ember vagyok, nem gyűlölködő, emiatt nagyon sajnálom, hogy megvettem, miután megismertem a jelentését. A tudatlanságom persze nem mentség semmire, ettől függetlenül is nagyon sajnálom!

? fogalmazott Felton, korrektségétől pedig meghajolunk.

I sincerely apologise if my last Instagram video offended anyone. I had no idea the symbolic reference of the T-Shirt I was wearing. I am a lover, not a hater and I thoroughly regret buying it now knowing what it represents. My ignorance is no excuse but I?m deeply sorry x

? Tom Felton (@TomFelton) 2019. március 9.


Erről a pólóról volt szó egyébként, egy felhasználó osztotta meg a képet, sokak szerint igencsak túlzó a hadjárat, ami Felton ellen folyik a ruhadarab miatt. Ugyanis hivatalos eseményeken is néha-néha megjelenik a kérdéses zászló (lenti képünkön).

Fotó: Art Media/Print Collector/Getty Images Olyan forgatási képet kaptunk Daniel Radcliffe-ről, hogy fogjuk az állunkatAz utcán mondjuk simán elsétálnánk mellette.

Kiemelt kép: Mike Marsland/Mike Marsland/WireImage

folytatás

Legkedveltebb hírek
Kamarás Iván művészcsaládban nőtt fel. Édesanyja, Uhrik Teodóra Kossuth-díjas táncműv
2019-03-22 09:11:27 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Állítja, igazából nem akarta megölni Trump kritikusait, de tudta,hogy akár fel is robbanhatnak
2019-03-22 09:01:48 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Mint kiderült, a brit kormányfő ?személyes sértésnek? tekinti, hogy a parlament késlelteti az Európából való távozást
2019-03-22 09:00:00 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez