2200 kilométert utazott, hogy visszavigye a kutyát a gazdijának. Aztán jött a szörnyű felismerés

| Cikk eltávolítása
Cimkék:
2200 kilométert utazott, hogy visszavigye a kutyát a gazdijának. Aztán jött a szörnyű felismerés

Március 3-én bukkantak Blue-ra, a pitbull-keverékre, ahogy kóborol Michigan egy útján. Elvitték egy állatmenhelyre, ahol leolvasták a mikrocsipjét, és kiderült, valahogy egészen Floridából került az USA északi államába. Ami nem egy Győr-Debrecen távolság (légvonalban 300 kilométer), hanem mintha Magyarországról elindult volna és egészen Svédország északi csücskéig jutott volna el.

A menhely felvette a kapcsolatot a kutya gazdájával, egy önkéntes pedig felajánlotta, hogy levezett odáig. A gazdi állítólag nagyon izgatott lett, miután meghallotta, hogy a kutyát megtalálták, mert ő addig azt gondolta, biztos valaki ellopta.

Idáig happy enddel is végződhetne a történet, csakhogy mikor az önkéntes 20 órán át vezetve végül elért Floridába, azon belül is Lehigh Acresbe, az eb tulajdonosa meggondolta magát, és még sem akarta vissza a háziállatát.

Lemondott a kutyáról, azok után, hogy levezettem 2200 kilométert. Az egyetlen, amit mondott, hogy nincs ideje a kutyát idomítani, alapvetően nincs ideje a kutyára

? nyilatkozta a Detroit Free Pressnek az önkéntes, aki a szabadnapjait használta fel az útért cserébe. Pedig a kutya nagyon örült, mikor meglátta, hogy hazatért.

Blue gazdája azt mondta az önkéntesnek, hogy nincs semmiféle kapcsolata Michiganben, szóval nem tudja, hogy kerülhetett oda a kutya.

We are sad to announce (although you May have already heard) that Blue did not make it home. Through no fault of anyone…

Közzétette: Humane Society of Midland County2019. március 11., hétfő

így nem volt mit tenni, az önkéntes visszarakta a kutyát a kocsiba, és hazavezet. Felmerült benne, hogy magához veszi Blue-t, de képtelen rá, már így is van négy másik kutyája.

így most az állatmenhely keres az állatnak új otthont, de nézve a képeket, nem lesz ez olyan nehéz.

folytatás

Legkedveltebb hírek
A Nyomd a gombot, tesó! stúdiójában ismét fergeteges és emlékezetes pillanatoknak lehetünk szem
2019-12-09 23:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Clint Eastwood többek között elképesztő munkatempójáról is híres, filmjeit rendszerint be szokta fejezni idő előtt, William Goldman Mit is hazudtam? című könyvében például elmesél egy sztorit, hogy egyszer elrohant a forgatásról a legközelebbi kajáldába, mert hosszú volt a büfékocsi előtt a sor és félt, hogy miatta fogna
2019-12-09 22:04:26 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Amerika szerte rengeteg elhagyatott ház várja, hogy felújításra kerüljön
2019-12-09 22:00:00 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez