A virágcserép, ami három hétig öntözi a virágot

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Mostantól senkinek nem kell azon gondolkoznia, hogy mi lesz a szobanövényeivel, amíg nyaral, ugyanis feltalálták a virágcserepet, ami akár három hétig is képes öntözni a benne elültetett virágot, írja a House Beautiful.

A hiánypótló virágtartót a barcelonai székhelyű Nima nevű cég álmodta meg, miután a tulajdonosok belefáradtak, hogy állandóan elpusztulnak a növényeik.

A cserép két részből tevődik össze: a fenti rekeszben van maga a növény és egy szűrő, alatta pedig a víztartály. Utóbbi két nyílással is rendelkezik, amely lehetővé teszi a levegő beáramlását a növény gyökerei köré, megakadályozva ezzel a penészesedést.

A találmány lényege, hogy a szűrőhöz rögzített szálak a víztartályba merülnek, és elegendő vizet szívnak fel ahhoz, hogy a virág ne hervadjon el, amíg távol vagyunk otthonról.

Ráadásul a designra is odafigyeltek a cégnél, hiszen a virágcserép több színben és méretben is elérhető. További információkat ide kattintva olvashatsz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Como dice @yorokobu, Carmen es la maceta de dise?o que evita que te cargues las plantas. Se puede decir más alto pero no más claro. La Sansevieria trifasciata es una de las 3 plantas que puedes elegir junto con tu maceta Carmen y de la que recibirás un servicio de jardinería mensual y personalizado. Disponible en la web. – Carmen, vase no.1 Hecho a mano en La Bisbal d?Empord?. 28 x 28 x 45 cm @leocroma

NIMA Barcelona (@wearenima) által megosztott bejegyzés, Márc 11., 2019, időpont: 9:37 (PDT időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carmen is a pot with a plant which has watering autonomy of up to 3 weeks, thanks to the Watair irrigation system and the monthly gardening service. – Carmen es una maceta con planta con una autonomía de riego de hasta 3 semanas gracias al sistema de riego Watair y al servicio de jardinería mensual. – Carmen, vase no.1 Hand made in La Bisbal d?Empord?. (Girona, Spain). 28 x 28 x 45 cm @leocroma #nimabarcelona #ceramicadelabisbal #carmenplantpot #watairtech #calatheatriostar #interiordesign #carmenvase1 #designfrombarcelona #ceramicadelabisbal #1000vases #meetmyproject #ceramics #terracotta #terracottapots #hechoamano #architecturalpottery #functionalceramics #yearindesign2018 #indoorplantsdecor #arco2019

NIMA Barcelona (@wearenima) által megosztott bejegyzés, Febr 20., 2019, időpont: 9:51 (PST időzóna szerint)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

La maceta Carmen integra el filtro y el depósito de agua en la misma pieza. De esta manera puedes regar abundantemente tu planta y como el plato no está en contacto directo con las raíces, las oxigena evitando que se pudran. – Carmen, vase no.1 Hecho a mano en La Bisbal d?Empord?. 28 x 28 x 45 cm @leocroma #nimabarcelona #ceramicadelabisbal #carmenplantpot #watairtech #sansevieria #decoracionviva #carmenvase1 #designfrombarcelona #ceramicadelabisbal #1000vases #meetmyproject #ceramics #hechoamano #architecturalpottery #functionalceramics #yearindesign2018 #indoorplantsdecor #arco2019

NIMA Barcelona (@wearenima) által megosztott bejegyzés, Jan 10., 2019, időpont: 12:38 (PST időzóna szerint)

Hódítanak a farmernadrágba bújtatott virágcserepekKreatív megoldások egész sora kínálja magát.
folytatás

Legkedveltebb hírek
Az idáig listavezető Real Madrid együttese 1?0-s vereséget szenvedett a Mallorca vendégeként
2019-10-20 00:44:48 | Hozzászólások: 0 | Tények TV2
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez