Szívszaggató, ahogyan ez a hős kutya megmentette a gazdái életét

| Cikk eltávolítása
Cimkék:

Hősiesen megvédte családját Zero, a pireneusi hegyikutya, aki egy lövöldözésben mentette meg a gazdái életét. Az állat három lövést kapott, és a kutyakórházban belehalt a sérüléseibe, de neki köszönhető, hogy a családtagok csak könnyebben sérültek.

A texasi Houstonban a Martinez család éppen egy születésnapot ünnepelt, amikor a tinédzser Javian Castenada megjelent, és lövöldözni kezdett. Az édesanya, Laura Martinez GoFundMe kampánya szerint a srác azelőtt pár nappal betört hozzájuk, és több dolgot ellopott, amelyek közül néhányat Snapchatre is feltöltött – innen tudják, hogy ő volt az. Amikor a család feljelentéssel fenyegetőzött, a fiú megijedt, és megjelent a háznál. Szóváltásba keveredtek, Castenada pedig fegyvert rántott, és lőni kezdett – írja a Metro, ahol képeket is közöltek az esetről.

Laura fiát, Taylor Holliert a bokáján érte lövés, a mostohalány, Valerie Pace pedig két golyót kapott. Zero ekkor lendült támadásba: megindult a támadó felé, és még egy lövés sem tántorította el attól, hogy ráugorjon a tinédzserre, és a földre teperje. A kutyába végül még két golyót lőtt a támadó, amelyeket már nem élt túl, de

megállította Castenadát, így másnak nem esett komolyabb baja.

A támadó még mindig szökésben van, a család azt kéri, hogy adja fel magát a rendőrségnek. Közben pedig egy GoFundMe kampány indult az orvosi költségek miatt, amelynek leírásában Martinezék elmesélték, hogyan mentette meg a hősies Zero az életüket.

Illusztráció: Pxhere

folytatás

Legkedveltebb hírek
Egy lengyel képviselő szerint a magyar miniszterelnök ugyanúgy határrevízióra törekszik, mint Vlagyimir Putyin
2019-04-18 20:02:35 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Nagyon azért nem kapkodta el a francia házelnöknek szóló együttérző levél elküldését
2019-04-18 19:33:32 | Hozzászólások: 0 | Népszava
A francia bűnügyi rendőrség egyik vezetőjének véleménye szerint feltehetően rövidzárlat okozta a párizsi Notre-Dame székesegyházban hétfőn este keletkezett tüzet
2019-04-18 19:30:28 | Hozzászólások: 0 | 24.hu
Egy ember megharapta és a kabátjával fojtogatta a Societas elnökét
2019-04-18 19:21:18 | Hozzászólások: 0 | Népszava
Tipp: Kattints a képre a következő hír megtekintéséhez